Wymiana konsol
Hej.
Wpadł mi do głowy niecny plan. Co myślicie na temat aby rozszerzyć działalość portalu na wymiane konsol?
Sam posiadam ps2 ,ps3, SNES-mini oraz switch'a ale również bym ogarną ekskluziwy na inne platformy.
Każda konsola ma jakieś plusy i minusy wiec wymiana ma sens.
Myśle aby w ramach bezpieczeństwa ta funkcja była by dostępna tylko dla użydkowników którzy mają powiedzmy 50 pozytywnych tranzakcji oraz mają konto "premium".
Oczywiście można doszlifować jeszcze ten pomysł ale uważam że to byłby spoko pomysl.
Zapraszam do dyskusji :)
-
Malo ludzi by to robilo chyba ze z konsolami typu old school watpie aby ktos wymienial konsole nowsze niz ps3 lub xbox 3060
1 Fajne! -
Ja też myślę, że byłoby bardzo dużo roboty, żeby przygotować technicznie taką możliwość, a zainteresowanie byłoby znikome.
3 Fajne! -
Raj dla skalperów. Jestem na nie.
0 Fajne! -
Bezsensu. Raczej konsole się kupuje, niżeli wymienia. A, jeżeli już to większość byłaby za oferowaniem starszej generacji na nową. Wystarczy, że sklepy się tym zajmują. Poza tym, każdy by musiał chociaż dać gwarancję rozruchową, zapewnić 100% sprawność konsoli itd.
0 Fajne! -
No nie wiem czy bez sensu - ja bym się chętnie wymienił z kimś z mojej okolicy, mam PS4, które leży zakurzone od dnia kiedy kupiłem PS5, a w sumie chętnie bym pograł w coś z Xboxa One (Forza Horizon, Ryse, Quantum Break, Gearsy czy Halo). Ktoś chętny na wymianę tymczasową z mojej okolicy? Tylko pad mi trochę szwankuje, ale to jeszcze do przełknięcia ;)
1 Fajne! -
@Basza a skąd jesteś
0 Fajne! -
Ogólnie chce sprzedać Xbox One 500gb dysk jak ktoś chętny
0 Fajne! -
Druga strona Polski, Nowy Sącz, małopolskie.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo