W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1728657736

@Szefo21 pod tym ezgledem masakra. Mój pierwszy preorder od lat i akurat wtopa. No ale tak czy siak, warto było czekać. W mojej ocenie Bloober dał radę.

3 Fajne!
  •  
    1728733617

D4 voh, ale crashuje co jakiś czas losowo.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1728837530

ostatnio ograne:

Final fantasy 16 - gra wypchana po brzegi walką z bossami, moim zdaniem pod tym względem gra wypada rewelacyjnie. Sama fabuła ciekawa : )

COD MW3 - gra fajna, chociaż ja tylko kampanie ogrywam  w CODAch, moim zdaniem mocne 9/10 za każdym razem, grafika i fabuła miodzio.

A Teraz ogrywam Alone in the Dark, narazie gra się przyjemnie, prosto zdobywa przedmioty i gra nie wymaga dużych przemyśleń jako detektyw. ;)

4 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1729166360

Banishers: Ghosts of New Eden  wleciało całkiem niezapowiedzianie i ... jestem zachwycony :) 

Naprawdę świetna perełka wśród komercji jaką jesteśmy zalewani :) 

Połączenie GoW (2 ostatnich częścI) oraz WIedźmina (tematyka duchów i nawiedzeń + różne straszydła) wyszła bardzo dobrze!

Polecam bardzo mocno, choć słyszałem dużo obaw od innych graczy bo gra nie miała wielkiego marketingu - a szkoda :) 

3 Fajne!
  •  
    1729365504

Właśnie ukończyłem Silent Hill 2 i jest to najlepszy horror w jaki grałem😁tyle razy ile miałem palpitacje to ciężko policzyć🤣Platyna jest trochę wydłużona przez kilka zakończeń więc zostawię to sobie na później😉A teraz już czekam na paczkę z A Quiet Place: the Road Ahead i Alan Wake 2 i tyle na sezon Halloween🤣🤣

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1729382247

@Szefo21 sam jeszcze jestem w połowie i mam nadzieję że ten terror będzie trwał wiecznie :) epicka gra !

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1729783542

Teraz ogrywam sobie dodatek do Elden Ringa, jak dla mnie gra perfekt. Czy to podstawka czy dodatek wciągają na 100%. Znajomy prosił mnie bym czekał na niego, by razem go przejść, ale przyznam szczerze że jest ciężko czekać jak taka gra jest w napędzie. : )

Dodatkowo jak gram sam to w między czasie ogrywam Star Wars Outlaws, świat piękny, czuć klimat gwiezdnych wojen, gra dopracowana, ale na początku strasznie frustrowało mnie skradanie i to że jak mnie ktoś nakryje to momentalnie mnie "ustrzelą", ale z biegiem czasu jednak postać jest coraz silniejsza i jednak mimo wykrycia idzie pograć, także polecam! ;)

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1730539150

Obecnie pykam w nowy Dragon Age Veilguard oraz Call of Duty Black Ops 6 na multi.

W Dragon Age spędziłem już około 8h i mogę ten tytuł polecić, ale nie za pełną cenę. Myśle że 200zł to cena adekwatna dla tego tytułu, nie uważam że jest to zła gra, tylko poprostu powiem że jest to najgorszy Dragon Age. Poprzednie części były o wiele lepsze. Zwłaszcza jedynka która była naprawdę mega. 

Nowy CoD jest po prostu zajebisty, świetne mapy to chyba główna zaletą tego tytułu. Do tej pory uważam że najlepszy CoD na multi poprzedniej generacji to CoD: Modern Warfare, ale jeśli chodzi o tą generację to zdecydowanie Black Ops 6.

3 Fajne!
  •  
    1730737407

"poprostu powiem że jest to najgorszy Dragon Age" dzięki, czyli nie mam co tego tykać, szkoda czasu.

@Szefo21 Dużo tam jest tego machania rurką jak cepem?

0 Fajne!
  •  
    1730744582

@mrx To,że komuś jakiś tytuł się nie podoba to nie znaczy,że Tobie nie podejdzie może akurat Tobie siądzie i będzie genialna gra😉a co do machania rurką trochę tego jest ale to zależy na jakim poziomie trudności grasz bo jeżeli włączysz najwyższy poziom trudności to amunicji za dużo tam nie ma i trzeba się namachać😁

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry