W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1728657736

@Szefo21 pod tym ezgledem masakra. Mój pierwszy preorder od lat i akurat wtopa. No ale tak czy siak, warto było czekać. W mojej ocenie Bloober dał radę.

3 Fajne!
  •  
    1728733617

D4 voh, ale crashuje co jakiś czas losowo.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1728837530

ostatnio ograne:

Final fantasy 16 - gra wypchana po brzegi walką z bossami, moim zdaniem pod tym względem gra wypada rewelacyjnie. Sama fabuła ciekawa : )

COD MW3 - gra fajna, chociaż ja tylko kampanie ogrywam  w CODAch, moim zdaniem mocne 9/10 za każdym razem, grafika i fabuła miodzio.

A Teraz ogrywam Alone in the Dark, narazie gra się przyjemnie, prosto zdobywa przedmioty i gra nie wymaga dużych przemyśleń jako detektyw. ;)

4 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1729166360

Banishers: Ghosts of New Eden  wleciało całkiem niezapowiedzianie i ... jestem zachwycony :) 

Naprawdę świetna perełka wśród komercji jaką jesteśmy zalewani :) 

Połączenie GoW (2 ostatnich częścI) oraz WIedźmina (tematyka duchów i nawiedzeń + różne straszydła) wyszła bardzo dobrze!

Polecam bardzo mocno, choć słyszałem dużo obaw od innych graczy bo gra nie miała wielkiego marketingu - a szkoda :) 

3 Fajne!
  •  
    1729365504

Właśnie ukończyłem Silent Hill 2 i jest to najlepszy horror w jaki grałem😁tyle razy ile miałem palpitacje to ciężko policzyć🤣Platyna jest trochę wydłużona przez kilka zakończeń więc zostawię to sobie na później😉A teraz już czekam na paczkę z A Quiet Place: the Road Ahead i Alan Wake 2 i tyle na sezon Halloween🤣🤣

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1729382247

@Szefo21 sam jeszcze jestem w połowie i mam nadzieję że ten terror będzie trwał wiecznie :) epicka gra !

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1729783542

Teraz ogrywam sobie dodatek do Elden Ringa, jak dla mnie gra perfekt. Czy to podstawka czy dodatek wciągają na 100%. Znajomy prosił mnie bym czekał na niego, by razem go przejść, ale przyznam szczerze że jest ciężko czekać jak taka gra jest w napędzie. : )

Dodatkowo jak gram sam to w między czasie ogrywam Star Wars Outlaws, świat piękny, czuć klimat gwiezdnych wojen, gra dopracowana, ale na początku strasznie frustrowało mnie skradanie i to że jak mnie ktoś nakryje to momentalnie mnie "ustrzelą", ale z biegiem czasu jednak postać jest coraz silniejsza i jednak mimo wykrycia idzie pograć, także polecam! ;)

3 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Polityczna walka z mrozem. Recenzja Frostpunk 2 (PC)
11 października 2024

Tym razem ludzi nie liczymy w setkach a tysiącach, więc czym więcej osób tym więcej problemów. Pojawiają się rozboje, konflikty, a i sama polityka zyskuje na znaczeniu.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry