W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Resident evil 4 remake , już się instaluje ;)
6 Fajne! -
Z kumplami BF 2042, nie wiem jak było na premierę z grą (z opinii i recenzji ponoć lipa), ale teraz świetna sprawa. Przypomina się stary dobry BF 4😃 kwestia tylko bardziej poznać każde zakątki map, ogarnąć dupe z broniami i odpowiednio dostosować je pod siebie i jazda 👍
Minus i to wielki - czas ładowania. Normalnie coś może trafić...
3 Fajne! -
Skończyłem Lost Judgement i zaczynam właśnie Ghost Wire Tokyo i wygląda narazie super ;)
4 Fajne! -
Diablo 2 Resurrected.
Ah... <3
2 Fajne! -
@NightShadow ostatnio zdobyłem platynę w GhostWire Tokyo i to naprawdę niedoceniony tytuł i przyjemnie wciąga.Miłego grania😉
3 Fajne! -
Szefo miałeś racje, niesamowita gra, 9/10 w mojej ocenie. Przeszedłem Trails of iron z tym szczurem z ps plusa i fajna gierka i ogrywam właśnie Sackboya.
2 Fajne! -
@NightShadow Widziałem,że do GhostWire dodali właśnie jakieś dodatki ciekawe czy warto wrócić.Sackboy to świetna gierka dla całej rodziny,przeszliśmy całą z żoną i córkami😉Ja już czekam na koniec miesiąca i wpada Dead Island 2 i Jedi Survivor😀
1 Fajne! -
SnowRuner! Błoto, śnieg, No No zapowiada się ciekawie:)
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
5 Fajne! -
Little Nightmare II, troszkę na odstresowanie, rozluźnienie. Teraz trzeba przekminic w jakie gówno chłopaków wciągnąć żeby posiedzieć dalej w klimatach fps 😃, bf 2042 powoli na ukończeniu. Jeszcze tylko hazard zone został do zrobienia
0 Fajne! -
@Damian69 to BF2042 można skończyć? :D czy chodzi o wyzwania?
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo