W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1677883216

@Szefo21 nie miałem żadnych oczekiwań, a gierka zrobiła ogromne na mnie wrażenie. Takie połączenie Prey, trochę Dying Light, trochę Bioshocka. Strzela się ok, bronią białą fajnie się naparza, jest masa zagadek środowiskowych. Fabuła sztampa, ale jak wyżej, nie liczyłem na nic więcej niż średniaka. Żart taki sobie, ale śmiechałem czasami. Muzyka świetna. Graficznie bardzo wyróżnia się w pozytywnym tego słowa znaczeniu. W efekcie, gdyby nie wojna, gra mogłaby się bić w naprawdę wielu plebiscytach o wiele tytułów... Jedyne do czego mogę się przyczepić to taki quasi otwarty świat, który nie wyszedł za dobrze (ale to nie jest open-world) i w nieskończoność reaktywujący się przeciwnicy, gdy jest się na powierzchni kompleksu. Mimo wszystko polecam :)

2 Fajne!
  •  
    1677891427

@konewko Gdzieś mi ten tytuł ciągle siedział w głowie żeby kupić bo posucha straszna z premierami(aż do kwietnia)ale teraz mnie przekonałeś🤣a jak wypada dubbing?

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1677918714

@Szefo21 na to pytanie niestety nie odpowiem, bo nie gram z polskim dubbingiem.

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1677964246

Rainbow Six PS4. Ktoś chętny do gry? Mam jednego kolegę... Chętnie pograli byśmy w pełnym składzie na słuchawce. For Fun😀✌

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1678288230

Ogrywam teraz Code Vein z ps plusa, jak ktoś chce zagrać w jakieś soulsy, to te są z tego co widzę najprostsze ;) oczywiście chętnie też z kimś pogram w przyszłym tygodniu

2 Fajne!
  •  
    1678307603

@NightShadow Kiedyś Code Vein sprawdzę ale jak mnie ochota nabiera na soulsy to Sekiro wpada pierwsze😉właśnie skończyłem Hogwarts Legacy i wleciał Atomic Heart😆

1 Fajne!
  •  
    1678551174

@konewko miałeś może jakieś problemy z grą?Mi właśnie przytrafił się błąd z windą w misji gdzie szukamy elementów robota i po wciśnięciu przycisku windy nic się nie dzieje i nic nie pomaga,a wcześniej miałem podobny błąd w polygonie 1 i po zdobyciu brązowej skrzyni drzwi do kolejnego pomieszczenia po prostu się nie otwierają.Zdarzyło Ci się może coś podobnego? 

1 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1678609607

@Szefo21 raz tak się stało. Wczytanie ostatniego zapisu pomogło i błąd się już nie powtórzył.

2 Fajne!
  •  
    1678615868

@konewko Tak zrobiłem ale trochę musiałem powtórzyć ale już jest ok.A tak swoją drogą to gra naprawdę wciąga jak bagno, świetny tytuł i ciężko się oderwać

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1678627252

Dead Space 3 na ps3 oraz Ratchet & Clank Nexus, również na ps3 

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Klasyczny koszmar w nowoczesnym wydaniu. Recenzja Silent Hill 2 Remake (PS5)
28 listopada 2024

Jak zrobić nową wersję kultowego tytułu, mającego niemal fanatyczny fanbase i nie zostać pożartym przezeń właśnie? Dowiecie się tego z recenzji, na którą zapraszam.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry