W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@onez Przy Far Cry 6 trochę Ci zejdzie ale fajna platyna
2 Fajne! -
Skończyłem właśnie platyną God of War (2018) w ramach nadrabiania zaległości. Teraz czas na The Last of US part I - ten tytuł ogram w ramach odskoczni przed platynowym wyzwaniem w GoW: Ragnarok 🏆
2 Fajne! -
Medal of Honor na ps3, multi prawie po ciśnięte, a kampania zostanie na deser 👍
3 Fajne! -
Czy ktoś ma platynę w dead or alive 5 na ps3? 😁 Bo dla mnie to magia te wszystkie ciosy zaliczyć każdym zawodnikiem albo przejść te szczeble wszystkie w time atack i reszcie....
2 Fajne! -
Ghost of Tsushima.
5 Fajne! -
Aktualnie gram w Final Fantasy 12: Zodiac Age1 Fajne!
-
Dragon Ball Z Kakarot + wszystkie DLC na Ps5
4 Fajne! -
@Masteron też sprawdziłem aktualizacje na PS5 i fajnie się gra ale na DLC się nie skuszę starczy mi podstawka
2 Fajne! -
@Szefo21 To racja na Ps5 prezentuje się świetnie, choć na Ps4 też utrzymuje wysoki poziom. Jeżeli chodzi o DLC, to jak ograłem DBZK samą podstawkę na PS4 Pro, to też odpuściłem sobie dodatki, ale jak zainstalowałem sobie znowu tą gierkę myśle aaaaaa tam co mi tam, :) wykupie Season Pass1/2 wyszło drogo, to fakt, ale jeszcze mają wyjść prawdopodobnie dwie nowe serie fabularne do Season Pass 2, ale czy to prawda? To czas pokaże :)
3 Fajne! -
Aktualnie ogrywam pierwszy raz wiedźmina 3 z dodatkami na PS 5.
5 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo