W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
@Laska Za mną dokładnie 43h i mam przeczucie,że zbliżam się do końca ale gra kozak,a dzisiaj wleciał Callisto Protocol i po 3h mogę powiedzieć, że jest ciężki klimat i fajnie się gra
2 Fajne! -
@Szefo21 uuu ja mam po godzie w co grać bo czeka mnie horizon i The Evil Within 2 😊
1 Fajne! -
Obydwie polecam.W Horizonie bardzo przyjemna platynka wpadła a Evil 2 pozytywnie zaskoczył
1 Fajne! -
Zima nadchodzi, pierwsze śniegi już spadły, więc Valhalla czy Ragnarok wypadają pewnie bardzo klimatycznie, ale król jest jeden — The Elder Scrolls V: Skyrim Super Extra Special Edition z 163 modami :v
0 Fajne! -
GOW Ragnarok na zimowe dnie wolne od pracy jako odskocznia nadaje się najlepiej, ten klimat nordycki i przepiękne widoki rekompensuje dnie spędzone w pracy, dla odskoczni Call Of Duty Modern Warfare 2😏
0 Fajne! -
@Destro2207 właśnie się przymierzam do GoWa. Tylko powiedz mi bo na GP widziałem ze mało tej zimy a dużo zieleni i szarych lokacji kamiennych. Czy serio tak mało zimowy jest ten GoW ? :/
0 Fajne! -
Przypomniałem sobię Far cry 6. Zagrałem w trial. Fajna gra, ale nie mam jakoś parcia aby ponownie zagrać. Pobrałem Mass effect legendary edition, tryb tpp mnie odstrasza, no i to gadanie. Przekombinowane. Na siłę przeciąganie gry. Najlepsze jest to, że znowu, chyba po raz dziesiąty gram w Sniper ghost warrior 3. Uwielbiam ten klimat. A błędy? Która gra ich nie ma? Super produkcje? Mam wrażenie, że mają wiecej i nikt nie biadoli.
0 Fajne! -
@kenny2612 nie jest mało ale też nie ma jej dużo Ragnarok wpłyną na każdy świat inaczej
1 Fajne! -
Ja odświeżyłem Fallout 4 (był w promce na PSStore) i powoli zbliżam się do końca. Fajnie ponownie poczuć klimat post-apo,a i mnogość towarzyszy jest na plus.
0 Fajne! -
Ja korzystam z ps plusa i ogrywam Mass effect 2 a do tego doszedłem do etapu dodatku w Dark Souls 2 : ))
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo