W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    1670360300

@Laska Za mną dokładnie 43h i mam przeczucie,że zbliżam się do końca ale gra kozak,a dzisiaj wleciał Callisto Protocol i po 3h mogę powiedzieć, że jest ciężki klimat i fajnie się gra

2 Fajne!
  •  
    1670363358

@Szefo21 uuu ja mam po godzie w co grać bo czeka mnie horizon i The Evil Within 2 😊

1 Fajne!
  •  
    1670396631

Obydwie polecam.W Horizonie bardzo przyjemna platynka wpadła a Evil 2 pozytywnie zaskoczył

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1670416431

Zima nadchodzi, pierwsze śniegi już spadły, więc Valhalla czy Ragnarok wypadają pewnie bardzo klimatycznie, ale król jest jeden — The Elder Scrolls V: Skyrim Super Extra Special Edition z 163 modami :v

0 Fajne!
  •  
    1670435000

GOW Ragnarok na zimowe dnie wolne od pracy jako odskocznia nadaje się najlepiej, ten klimat nordycki i przepiękne widoki rekompensuje dnie spędzone w pracy, dla odskoczni Call Of Duty Modern Warfare 2😏

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1670449516

@Destro2207 właśnie się przymierzam do GoWa. Tylko powiedz mi bo na GP widziałem ze mało tej zimy a dużo zieleni i szarych lokacji kamiennych. Czy serio tak mało zimowy jest ten GoW ? :/

0 Fajne!
  •  
    1670459261

Przypomniałem sobię  Far cry 6. Zagrałem w trial. Fajna gra, ale nie mam jakoś parcia aby ponownie zagrać. Pobrałem Mass effect legendary edition, tryb tpp mnie odstrasza, no i to gadanie. Przekombinowane. Na siłę przeciąganie gry. Najlepsze jest to, że znowu, chyba po raz dziesiąty gram w Sniper ghost warrior 3. Uwielbiam ten klimat. A błędy? Która gra ich nie ma? Super produkcje?  Mam wrażenie, że mają wiecej i nikt nie biadoli.

0 Fajne!
  •  
    1670487168

@kenny2612 nie jest mało ale też nie ma jej dużo Ragnarok wpłyną na każdy świat inaczej 

1 Fajne!
  •  
    1670545277

Ja odświeżyłem Fallout 4 (był w promce na PSStore) i powoli zbliżam się do końca. Fajnie ponownie poczuć klimat post-apo,a i mnogość towarzyszy jest na plus.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1671632223

Ja korzystam z ps plusa i ogrywam Mass effect 2 a do tego doszedłem do etapu dodatku w Dark Souls 2 : ))

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Klasyczny koszmar w nowoczesnym wydaniu. Recenzja Silent Hill 2 Remake (PS5)
28 listopada 2024

Jak zrobić nową wersję kultowego tytułu, mającego niemal fanatyczny fanbase i nie zostać pożartym przezeń właśnie? Dowiecie się tego z recenzji, na którą zapraszam.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry