W co aktualnie grasz?
Hej ho!
W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.
Jako założyciel zacznę.
Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4.
Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.
Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.
Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.
A w co wy teraz gracie :D?
-
Teraz jestem po ograniu Myszki Hire, super sprawa jak na Polskie studio, klimat naprawdę im się udał, mapki też fajne, jedynie monotonne troche jest strzelanie, które mimo broni wygląda schematycznie i reakcja przeciwników na dane bronie jest też podobna. Odemnie 7.5/10 ;)
Teraz ogrywam Dispatch i system shock 2 ;)
2 Fajne! -
Far cry 6
2 Fajne! -
Gram sobie w Black Flaga i (pomijając błędy w grze) zabawa jest świetna. Graficznie zrobiony bardzo ładnie. Wreszcie wywalone to nudne Abstergo. Można pływać, śpiewać szanty, rabować, pić alkohol i zwiedzać wysepki :) super przygoda
2 Fajne! -
Call of duty MW3 Ps5 tryb zombi.
3 Fajne! -
Gram w pierwszego Watch Dogsa i jestem mega zaskoczony i zauroczony tym światem
5 Fajne! -
@dominika.l fajnie ale .. to juz wszystko bylo ;)
1 Fajne! -
@kenny2612 Zupełnie mi to nie przeszkadza, jeśli chodzi o tę grę. Podobnie, jak chętnie pograłabym w trylogię PoP. I czekam na remake OoT. Na ulepszone wersje ulubionych gier warto i nie przeszkadza mi, że było
0 Fajne! -
Trylogię PoP, remake OoT... No ja rozumie że czasem można użyć skrótu zamiast pełnej nazwy ale z tego posta nic nie kumam 😅
0 Fajne! -
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo