W co aktualnie grasz?

Utongus

1552255207

Hej ho!

W celu rozkręcenia forum pozwolę sobie założyć temat, który ma na celu poinformowania innych graczy, w co aktualnie gramy oraz jakie są nasze odczucia odnośnie tej gry.

Jako założyciel zacznę.

Aktualnie gram w Hitmana (2016) na konsoli PS4. 

Póki co doszedłem do Bangkoku (czyli ponad połowa gry za mną) i muszę przyznać, że porównując poprzednie gry tej serii jest tutaj wieeele możliwości wykończenia celów misji.

Bawię się przy tej grze bardzo dobrze - niektóre możliwości są zaskakujące i zabawne, a miejscówki zróżnicowane, przez co nie można się nudzić.

Jedyną wadą tego hitmana jest dla mnie bardzo specyficzna "fabuła" - będąc w połowie gry w ogóle jej nie czuję. Raczej jest wrzucona tam na siłę - liczę, że na końcu będzie jakiś plot twist, który sprawi, że zmienię zdanie, ale raczej tak się nie stanie.

A w co wy teraz gracie :D?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1779083193

Odpaliłem wczoraj w nocy The Thaumaturge, długo się ta gra naczekała na swoją ale warto! Mega klimat, ciekawa fabuła (póki co), świetny Polski dubbing. Wiedźmin 3 z widokiem z góry, tak bym to określił 😉

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1779090369

@kryjab20 Thaumaturge polecałem już od dawna. Dla mnie to najbardziej polska gra jaka wyszła (settingiem przebija Siwego bo wiadomo, akcja gry dodatkowo na korzyść Pana Wiktora Szulskiego). Ogrom nawiązań do charakteru, postaci, dialogów naszego kraju a także świetny gameplay tworzą coś wspaniałego. To perełka którą każdy gracz znad Wisły powinien odpalić :) 

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Ostatnio na blogu
Premiery gier MAJ 2026!
7 maja 2026

Maj 2026 przynosi naprawdę sporo ciekawych premier. W tym zestawieniu sprawdzamy najważniejsze gry, które pojawią się w maju na PC, PlayStation, Xboxie i Switchu, od dużych marek, przez horrory i gry akcji, aż po RPG-i, symulatory i mniejsze projekty z ciekawym pomysłem.

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry