Słuchawki

Marcin_Tedy

1563359938

Tak sobie pomyślałem że ruszę dla was z tematem , wkońcu dużo ludzi się pyta jakie kupić słuchawki dla naszego plejaka?.A więc zapraszam was do dyskusji .Tutaj polecamy innym graczom słuchawki które według was są godne polecenia.Rozpoczynam od siebie a więc zaczynamy .Mając styczność z róznymi słuchawkami na rynku testując różne rodzaje słuchawek ,oczywiście nie wszystkie bo za dużo tego , a też nie jestem osobą zbyt bogatą napomknę wam coś na ten temat.Testując słuchawki dedykowane z sony itd .Trafiłem na przewodowe (co nie każdemu przypadnie do gustu)Nie jest to reklama żadnej z firm ale moje osobiste odczucie,z racji używania tego zestawu. Z czystym sumieniem polecam wam słuhawki Hyper x Cloud 2 stosunek ceny do  jakości .Czekam na wasze opinie i wasze propozycję .Pozdrawiam i liczę na waszą aktywność :)

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1592990737

@kenny2612 powiem Ci że słuchawki spoko, a cena to wiadomo. Kwestia tego czego oczekujesz. Sam za wcześniejszy model jakieś 4 lata temu dałem coś koło 400zl i do dziś są jak nowe a używam ich codziennie. 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1593000285

@Marcinek3331

raz-dwa  na tydzień gram z kumplem po 3h i w sumie to tyle :) 
    Chyba że dziewczyna śpi to wtedy też używam słuchawek a tak, leżą :) 

Dostałem je w gratisie nówki do PS :) 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1593159137

@Marcinek3331 a co to za słuchawki takie wytrwałe masz ? Jaki model ?

0 Fajne!
  •  
    1593512359

Cloud 2 kupiłem zaraz po tym jak wyszły, 5 lat temu i nadal używam na codzień, zarówno do PC jak i PS. Dźwięk mają całkiem niezły, dobre basy jak na takie słuchawki. Mikrofon raczej przeciętny, da się zrozumieć coś przez niego. Jeśli chodzi o wygodę to chyba najwygodniejsze słuchawki z jakimi miałem doczynienia, naprawdę można w nich siedzieć całymi dniami i nie czuć nic. Na dziś dzień myślę, że słuchawki wciąż bardzo solidne za tą cenę, ale jakbym miał kupować to szukałbym może bliżej Steelseries i Arctisów.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1593513068

@DraGo te od Sony nauszne do ps3, ps4(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1593761592

@Marcinek3331 A ja nie polecam tych słuchawek,dźwięk jest ok nie mam się do czego przyczepić,ale jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia.Moje o które dbałem i używałem sporadycznie po kilku latach wyglądają jak by pies je zjadł i wypluł.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1593762021

@Majok dzięki Bogu moje są w bardzo dobrej kondycji a maja coś około 4 lat

0 Fajne!
  •  
    1593927158

U mnie w sklepie słuchawki Kraken Stormtrooper od Razera są nówki za 70 euro. Strasznie ciężko o jakieś recenzje, mało popularne są. Używałbym pod PS4. Warto ? 

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Retrogamingowa podróż do początków gier w Polsce. Recenzja książki Bajty polskie 3.0.
26 listopada 2024

Zabieramy Was w fascynującą podróż przez historię polskiego gamedevu. Sprawdźcie co czyni tę publikację obowiązkową lekturą dla miłośników retrogamingu i historii cyfrowej rozrywki!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry