PS Plus KWIECIEŃ 2020
Prawdopodobnie poznaliśmy tytuły które ukażą się w subskrypcji w kwietniu. Opublikowane przez PlayStation Access i szybko usunięte z sieci.
Uncharted 4
DIRT Rally 2.0
Co uważacie o tych tytułach? Według mnie DIRT jest bardzo dobrym wyborem.
-
Dla mnie przepiękna oferta. Chciałem kupić Dirt Rally, więc bardzo się cieszę. Brawo Sony!
1 Fajne! -
Jeżeli tak to będzie wyglądać to jestem ZA!
0 Fajne! -
@DeadZone jak dla mnie bomba. Uncharted już dawno temu ograny, a dirta właśnie miałem kupować żeby na kierownicy się pobawić
0 Fajne! -
Jestem zadowolony że został dodany uncharted 4. Przynajmniej mam teraz fajną kolekcję w swojej bibliotece z grami.
1 Fajne! -
Oferta zacna, ale jak ktoś lubi samochodówki to już na pewno dirta ma, reszta się nie ucieszy z tego tak jak i w tym ja. A uncharted.. No nie trzeba dużo mówić że cała kolekcja jest na poziomie ale do tej pory każdy kto miał to przejść już to raczej zrobił, a sama wartość gry na PS store często wynosi 39zl więc żaden rarytas jak na rok 2020 moim zdaniem.
0 Fajne! -
Nie nakręcajcie się tak to nie jest potwierdzone info.
0 Fajne! -
@realizator to pewne że nie potwierdzą że wycieki mieli a źródło wiarygodne.
0 Fajne! -
@realizator Ciężko o lepsze źródło przecieku niż samo Sony 😉 No, ale zobaczymy, oni są w stanie odwalić jakiś numer jak to było np. z PES-em w lipcu 😅
0 Fajne! -
Spokojnie panowie :D oficjalnie oferta ma być zaprezentowana 1 kwietnia w Prima Aprilis, coś czuje że jeszcze oferta może się zmienić :D
0 Fajne! -
@spoko no mam nadzieję, że ofertę dadzą inną bo oba tytuły ograne.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo