PS Plus KWIECIEŃ 2020
Prawdopodobnie poznaliśmy tytuły które ukażą się w subskrypcji w kwietniu. Opublikowane przez PlayStation Access i szybko usunięte z sieci.
Uncharted 4
DIRT Rally 2.0
Co uważacie o tych tytułach? Według mnie DIRT jest bardzo dobrym wyborem.
-
No właśnie zawsze myślałem, że banują wszystkie konta na konsoli i nie pytają kto korzysta 😄0 Fajne!
-
Z tego co mi wiadomo to banują tak jak mówisz za użycie kradzionego konta na konsoli. Ban leci na wszystkie konta wtedy A tu są jakby nie patrzec konta legalne i z kradzieza nie maja nic wspolnego. Bo masz mozliwosc zalozenia nowego konta i maila i jak sie chce komus w to bawic a sklep sony to umozliwia to wszystko jest legalne wtedy.
0 Fajne! -
@Zurek Czyli tak naprawdę wystarczy stworzyć sobie konto np. UK, podpiąć kartę, żeby pobierało hajs i wszystko jest legalne. Kurde, może wypróbuję to Now.
0 Fajne! -
Tak, i grać mozesz na koncie glownym, a z tamtego sciagasz gry. Ja sobie kupilem wczoraj na allegro za 6 zl 2xkonto z tym trialem do ps now na 7 dni. (To sa te konta z tym ps plus na 2 tyg) Nie chcialo mi sie bawic w zakladanie kont i troche gierek tam jest. Moze sobie wykupie w przyszlosci na rok (wtedy wychodzi 60 euro)
0 Fajne! -
Eeeh.. Potwierdzili te gry w plusie, jak dla mnie 2/10. Wracam do AC Origins 😎
1 Fajne! -
@realizator akurat 2 miesiące temu kupiłem kierownice😁 pamiętam jak kiedyś mowilem ze nie zagram w assasinów. Origins mnie tak wciągnął że to coś nie do uwierzenia
0 Fajne! -
ja przy Originie miałem twarz zażenowania,że można takiego gniota zrobić :D ale cieszę się z aktualnego plusa
0 Fajne! -
0 Fajne!
-
@Erick0674 dla mnie plus też spoko. Tym bardziej że chciałem kupić dirta. A czemu origin to gniot?
0 Fajne! -
@Marcinek3331 według mnie Origin lepszy od Odyssey. Klimat bardziej mi podchodzi i postacie historyczne które znam typu Kleopatra, Cezar czy Faraonowie, a o takim Kleonie czy wielu filozofów poza tymi najpopularniejszymi to nawet nie zauważyłem w trakcie gry że faktycznie był ktoś taki
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo