PS Plus KWIECIEŃ 2020
Prawdopodobnie poznaliśmy tytuły które ukażą się w subskrypcji w kwietniu. Opublikowane przez PlayStation Access i szybko usunięte z sieci.
Uncharted 4
DIRT Rally 2.0
Co uważacie o tych tytułach? Według mnie DIRT jest bardzo dobrym wyborem.
-
@realizator ja czekam za dniem gdy udostępnią Marvel's Spider-Man co jest raczej wysoce prawdopodobne że kiedyś będzie.
0 Fajne! -
Jak można dać U4... każdy szanujący się gracz, już dawno ją ma ograną w kolekcji na półce :)
2 Fajne! -
@Ekwador Nigdy nie grałem w żadną część Uncharted.
0 Fajne! -
@Asamer wiec nie zaczynaj swojej przygody od 4 najlepszej czesci. Lepiej przejsc wszystko chronologicznie.
0 Fajne! -
@spoko Nie mam zamiaru. Z tego co pamiętam to była w plusie całkiem niedawno cała trylogia. Mam w bibliotece, więc głupio byłoby zaczynać od czwartej 🙂
0 Fajne! -
@Asamer cóż, myślę, że jesteś w zdecydowanej mniejszości ;) Zatem ciekawej i emocjonującej przygody z Nathanem i resztą Ci życzę 👊
0 Fajne! -
Z jednej strony fajnie, że drake ale z drugiej po co znowu drake? i to tak w krótkim odstępie czasu nie ma innych ciekawych gier?
2 Fajne! -
@kinio26 no dla mnie idealny Plus to bylbym np. Vampyr + Warhammer Chaosbane albo Vikings Wolves of Midgard, gry w ktore jeszcze nie gralem a chcialbym tylko troche szkoda mi na nie kasy :D a wydaje mi sie gry idealne do Plusa :)
2 Fajne! -
@spoko o ile wiem to Vampyr jest w PS Now więc za darmo można popykać
0 Fajne! -
@DeadZone z tym ze PS Now nie jest chyba dostepne w Polsce :) a nie chce mi sie specjalnie tworzyc nowego konta na inny region rejestrowac karty zeby wykupic subskrypcje wiec tez tak do konca to nie jest za darmo :)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo