PS Plus KWIECIEŃ 2020
Prawdopodobnie poznaliśmy tytuły które ukażą się w subskrypcji w kwietniu. Opublikowane przez PlayStation Access i szybko usunięte z sieci.
Uncharted 4
DIRT Rally 2.0
Co uważacie o tych tytułach? Według mnie DIRT jest bardzo dobrym wyborem.
-
@konewko cebulenie czy nie, chłopak znalazl sposob i sobie pogrywa.
Cebuleniem to bym nazwal gdyby to bylo w Polsce dostepne. A tak to zaradność :)
0 Fajne! -
@kryjab20 Ale Plus to chyba jest dostępny w Polsce, prawda? 😉 Jakie jest na to wytłumaczenie? 😀
0 Fajne! -
@Asamer no plus to plus najlepiej czekac na promocje i wykupywać roczny, inaczej nie da rady :)
0 Fajne! -
@Asamer dlaczego wstyd? Taj jak kolega kryjab20 pisał. Skoro mam taką możliwość dlaczego mam z niej nie skorzystać? To raczej kwestia prywatna kto jak się z tym czuje. Dla tych co płacą takie zachowanie może wydawać się zdecydowanie negatywne, bo ktoś osiąga to bez płacenia, a dla tych co nie mogą pozwolić sobie na płacenie za subskrypcję to może być bardzo użyteczne. Serwis ten służy żeby oszczędzać na grach, a ja znalazłem sobie dodatkowy sposób z ps now. Jeśli ktoś by chciał spróbować pisać śmiało na priv. Wszystko wytłumaczę :)
0 Fajne! -
@DeadZone serio..
0 Fajne! -
@DeadZone To znaczy z tym PlayStation Now mam mieszane uczucia, ale skoro nie jest to usługa działająca u nas to może i rzeczywiście można przymknąć na to oko? ;) Swoją drogą, nie boisz się o swoje główne konto? Sony nie grozi jakimiś banami za coś takiego?
Ale do tego kupowania plusa na allegro za złotówkę to nikt mnie nigdy nie przekona 😅
0 Fajne! -
@Asamer raczej nie boję się o konto, korzystam od dłuższego czasu i jedyne problemy z ich strony to że utrudniają tworzenie kont z tymczasowych email.
0 Fajne! -
W zasadzie sony chyba za bardzo nic nie może zrobić z głównym kontem. Bo ono jest niewinne. A, że na konsoli może się zalogować praktycznie każdy (kolega, rodzina), to Ty wcale nie musisz pilnować co kto robi i bana może ewentualnie dostać te konto nowe.
0 Fajne! -
@Zurek no tak ale bana jedno konto a za tydzień następne jakby wyłapało sony na tej samej konsoli to i konsole mogą zbanowac
0 Fajne! -
No niby tak, to dziala na tej samej zasadzie co te lewe konta ps plus. No i tych tez raczej nie banują, chyba, że się mylę.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo