Playstation + Premium 130pln
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to z Tureckiego PSN koszt najwyższego pakietu, to ok 130pln rocznie. Na chwilę obecną prawię wszystkie gry ( o ile wyszła gra po Polsku) posiadają Polskie napisy/dubbing.
Żeby kupić Turecki PS+ trzeba
- założyć konto w kantorze Cinkciarz.pl, następnie doładować konto na 128pln i kupić 460 Lir Tureckich i doładować nimi wirtualną kartę cinkciacza
-Zakładamy nowe Tureckie konto PSN /Dodajemy karte Cinkciarza i kupujemy najwyższy pakiet
-Teraz Tureckie konto ustawiamy jako podstawowe i logujemy się na swoje główne konto i możemy się cieszyć pobranymi grami z Tureckiego konta, na swoim
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
-
Do takich rzeczy trzeba zakładać specjalnie Cinkciarza? Teraz dość popularny jest Revolut i konto tam z wirtualną kartą nie wystarczy?
0 Fajne! -
Kiedyś Revolut działał. Później przestał. Nie wiem czy działa ponownie do zakupów w Turcji.
0 Fajne! -
Revolut już nie działa, trzeba poprzez cinkciarz.
1 Fajne! -
Cinkciarz też już podobno nie działa i ogólnie Turcja jest "zamknięta", ale prosi się o weryfikację oczywiście,osobiście nie mogłem założyć konta na Turcję wczoraj poprzez PS5 czy też VPN na smartfonie.
1 Fajne! -
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)teraz mnie wkurzyli
1 Fajne! -
Poszły podwyżki :/ Essentali z 240 zł na 295 zł a Premium podskoczył chyba o 170 zł.
Ech, niech wersje pudełkowe gier żyją jak najdłużej.
4 Fajne! -
Cóż, podwyżka była nieunikniona, choć jestem zaskoczony jej skalą. Pozostaje czekać na promocje abonamentu, np. przy okazji State of Play, czy jakiejś wyprzedaży... Gdybym nie miał wykupionego Plusa "na zapas", to obecnie nie zdecydowałbym się na zakup subskrypcji.
2 Fajne! -
Oczywiście że nieunikniona ale moim zdaniem większość graczy w tym ja to jedyne co robi z psplusem to dopisuje gry a i tak w nie nie gra więc Sony jest utrzymywane przez niedzielnych graczy a aktualnie ilość subskrybentów spadnie co najwyżej będą korzystać z najtańszej wersji
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo