Playstation + Premium 130pln
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to z Tureckiego PSN koszt najwyższego pakietu, to ok 130pln rocznie. Na chwilę obecną prawię wszystkie gry ( o ile wyszła gra po Polsku) posiadają Polskie napisy/dubbing.
Żeby kupić Turecki PS+ trzeba
- założyć konto w kantorze Cinkciarz.pl, następnie doładować konto na 128pln i kupić 460 Lir Tureckich i doładować nimi wirtualną kartę cinkciacza
-Zakładamy nowe Tureckie konto PSN /Dodajemy karte Cinkciarza i kupujemy najwyższy pakiet
-Teraz Tureckie konto ustawiamy jako podstawowe i logujemy się na swoje główne konto i możemy się cieszyć pobranymi grami z Tureckiego konta, na swoim
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
-
Nabijanie innych lokalizacji niż Polska a później płacz, ze gierki nie dostają polskiego języka 🫠
0 Fajne! -
W Turcji jest Deluxe, nie ma Premium czyli nie ma streamingu gier w tym brak gier z PS3.
No i są gry bez polskich wersji, np. Days Gone.
0 Fajne! -
@mastahluc Ale cena to rekompensuje :)
0 Fajne! -
Trochę to cebulowate ;) ja wiem, że taniej ale to takie bajerowanie samego siebie :)
2 Fajne! -
Panowie czy to jeszcze działa? Bo założyłem cinkciarza, wpłaciłem kasę wymieniłem na liry. Stworzyłem kartę wirtualna. Następnie założyłem konto na turcie. Adres wziolem jakiejs kanjpy :). Przeszło ale wyskakuje coś takiego (Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
0 Fajne! -
@brook1234 właśnie dlatego kupuje tylko polskie produkty, a nie jakieś Tureckie żeby kilka złotych zaoszczędzić. To jak z autem,jak Cię nie stać na benzynę nie kupujesz Ferrari, jak Cię nie stać na gry nie kupuj konsoli jak już wcześniej ktoś napisał "cebulowanie"
4 Fajne! -
@Szefo21 powiem tak, stać mnie ale dymaja nas niesamowicie udało się kupić. U nas ta usługa kosztuje 480 zł. Ja dałem 125;zl. Na przykład nowy cool od daty z dodatkami co w pl kosztuje 480 zł tam 210 wychodzi i jest wszystko po Polsku
0 Fajne! -
Takie są ceny w przeliczeniu bo waluta turecka ma strasznie niską wartość. To między innymi dlatego nie ma doładowań portfela i trzeba kombinować z cinkciarzami.
Do tego PS Plus Deluxe nie jest tym samym co Plus Premium.
1 Fajne! -
@mastahluc Konto w zupełności wystarczy, chciałem dla samego plusa. A tam gier dużo w abonamencie np Death stranding albo mafia 1 albo Red 2 co chciałem ograć wiec mam rok na to :) i chyba calla kupie podstawkę za 180 zl
0 Fajne! -
@brook1234 RDR2 wypadł dziś z plusa. A to pech :P
Ale edycję ultimate w tureckim PSStore masz za 61 złotych :P
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo