oszust poza systemem transakcji

Temat zamknięty

Barto10

1595237088

Witam uzytkowników niestety na stronie mamy złodzieja który chce sie wymienic nie akceptujac oferty tylko normalnie podajac adres w wiadomosci tłumacząc sie ze ma juz limit wymian. Zaakceptowałem umawiajac sie ze jak wysle pierwszy i poda nr przesyłki to ja wysle odrazu lecz nie jestem tak głupi i poczekalem za jego paczką co okazało sie ze bylo to puste rozwalone pudełko. NICK UZYTKOWNIKA boson1998

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1595449825

@Asamer trafił okazję i od razu po kilkunastu minutach gra już wystawiona na profilu.

Szybko ograł to TLOU 2 😂😂😂

1 Fajne!
  •  
    1595450133

...taniej kupic, drozej sprzedac... ;P

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1595453888

@Asamer tak jak piszesz, oby ten portal był lepszy niż poprzedni gametrade i istniał jak najdłużej.

@maciek4281 żal dupę Ci ściska czy o co chodzi ? odpier...  się gościu bo co by nie było to by Ci nie pasowało - takie mam wrażenie :) 

@anecix gra nie jest na sprzedaż przecież, póki co nie na wymianę, a w profilu sobie może być, ogram na urlopie za 2 tygodnie dopiero :( 

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1595481958

@DraGo jesteś śmieszny gościu 😂  bo kim jesteś to my już wiemy z Twojego tematu  co @Asamer Ci napisał , ale Ty  nawet tego nie zrozumiałeś 😁 A z tekstami "odpier.. się" to starrtuj do kolegów a nie do mnie.  

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1595483913

Nadal srasz żarem. Wyluzuj mordo 😀

1 Fajne!
  •  
    1595486006

Widzę, że administracja jest tu jedno stronna, ja dostałem bana za pisanie "bez sensu" i "obrażanie innych" hehe ten portal schodzi na psy tak jak to było z GT.. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1595486745

@realizator tak jak sam widzisz chłopaczyna się spina bo to taki janusz biznesu i boli go pewna część ciała 😄 Znów pewnie założy temat i będzie się żalił że ktoś mu nie chce sprzedać gry wartej 200zł za 70 😂😂 I jak on biedny ma zarobić 😂😂😂

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1595487265

@realizator jeżeli dla ciebie poniższy obrazek jest całkowicie ok to wg mnie powinieneś pomyśleć nad swoim zachowaniem i przestać być hipokrytą.

Jeżeli przez staczanie się rozumiesz dbanie o poziom wypowiedzi to nie mam pytań. I nie wyskakuj proszę, że jestem jednostronny, bo gdyby tak było to tylko ty byś dostawał te bany.

3 Fajne!
Dodaj odpowiedź do tematu

Temat zamknięty

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry