Mafia The Old Country. Singlowa gra z mikropłatnościami.
Czy ktoś jeszcze wierzy że Hangar 13 dowiezie dobrą mafię? Bo ja nigdy w to nie wierzyłem, po kompletnym gniocie który wydali jakim jest trójka i po bardzo przeciętnym remaku jedynki który moim zdaniem zabił ducha pierwowzoru uważam że dobrej mafii nie będzie póki serią zajmować będą się partacze z Hangar 13. Z uśmiechem na ustach oglądałem zachwyty graczy po pierwszym pokazanym trailerze na The Game Awards bo wydawało mi się że jako jedyny zachowałem spokój i dystans do tej produkcji a to dlatego że po prostu wiem że kolejną część robią Ci sami ludzie co trójkę. Wiem gra jeszcze nie wyszła i bardzo chciałbym się mylić ale wszystko na to wskazuje że będzie to kolejny rozreklamowany gniot aby nabić kabzę pseudo-twórcom.
-
Oczywiście że tak. Ja wierzę i chętnie się przekonam ;)
uwielbiam tą serię .. nawet 3 nie była taka zła i bawiłem sie dobrze, a klimat Nowego Orleanu do dziś jest TOPką
3 Fajne! -
Ja nigdy nie byłem fanem Mafii więc chętnie sobie na spokojnie z boczku popatrzę czy kolejne studio się przewróci i sobie ten głupi ryj rozwali czy faktycznie coś z tej gierki będzie.
3 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo