Kupię gry w okazjonalnej cenie

Lucek121

1584558644

Cześć wszystkim, 

Mam nadzieję że post jest zgodny z regulaminem... Jeśli to nie odpowiedni dział to proszę o przesunięcie a jeśli niezgodny to o delete 😅

Słuchajcie jestem maniakiem gier coop na 2 graczy ale również na 4 generalnie gier na ps store mam ponad 200 dlatego postaram się je jutro spisać które mam aby ułatwić sprawę. Ogólnie od niedawna jestem posiadaczem googli vr i 2xmove i kupuje teraz gry jak leci na vr ale generalnie robię to na promkach i gry kosztują mnie 20-30zl ale nie o tym.. 

Post kieruję do osób które posiadają gry i potrzebują szybkiej gotówki zapraszam osoby do kontaktu które posiadają głównie gry na vr oraz coop lub party games w cenie poniżej niż obecnie na psstore lub taniej niż najtańszą sztuka na olx czy allegro i na odwrót . Oczywiście jeśli coś jest na psstore za 100zl ale na olx za 50 to max mogę dać 35zl ale bez marudzenia może być nawet bez pudełka byle gra działała celująco 😅 nie kupuje gier na handel tylko dla mojej rodziny na wspólne wieczory 😎

Zapraszam do kontaktu 

Pozdrawiam serdecznie

Psn id NemesisPL - nick bardzo stary a nie mogę zmienić bo wiąże się to z utratą wielu godzin gry online 😅

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1584602425

@Lucek121 i tu wyszła z ciebie typowa cebula. Chcesz kupować gry 30% taniej od najtańszej ofert na olx lub allegro , a sam chcesz sprzedawać 20% drożej od takiej oferty. Czyli chcesz zarobić 50% na każdej grze.

Sam się pogrążasz tymi wypowiedziami i tłumaczenie że to 'dla rodziny" jest żałosne tak samo jak i ten temat

3 Fajne!
  •  
    1584616821

@spoko ja nie kupuje gier na handel wejdź na moje konto ps i sprawdź sobie ile mam na psn kupionych... To post do osób które potrzebują na szybko gotówki a ja mogę im dać bez marudzenia tak naprawdę to obniżam cenę o koszty wysyłki więc nie wiem w czym widzisz problem ja tu was czuje tylko zwykły ból **** 

@maciek4281 ty jestes głupszy niż ustawa przewiduję 😅 zaoferowałem 15zl mniej mówisz że dasz 5zl więcej no to sprzedam ci 10zl taniej w czym ty tu widzisz problem?  Mam gry które dostałem na ps plus albo kupilem na promce za jakieś grosze a płyty mi leżą Po prostu żal ci tylek ściska ze ktoś może kupić coś taniej od ciebie a jak daje tobie możliwość kupna taniej to wymyślasz jakieś bajki 

0 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1584618646

@maciek4281 @Lucek121 I po co te wyzwiska? Jeszcze trochę i dojdzie do niemiłych słów.... Admin zaraz zobaczy i będzie musiał zareagować i będziecie się tłumaczyć i po co to wam? "MOŻE" chłop dobrze chce,a wy już na niego zęby ostrzycie:D. W każdym  bądź razie tyle ode mnie. Pozdrawiam.

6 Fajne!
  •  
    1584619068

@Masteron słuchaj no nie potrzebnie dałem się sprowokować ale taki jestem żygaja jadem jakbym chciał gry za połowę ceny targać.. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1584622416

@Lucek121 Ale Twoja lista gier jest niepubliczna, więc nie damy rady zobaczyć tej wspaniałej kolekcji ponad 200 gier 😔

A jeśli dla przykładu mam grę wartą najmniej 150 zł na olx, to ile oferujesz? 135 zł jak rozumiem?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1584622472

Lucek skoro chcesz kupować w cenach "hurtowych" to jest w Twoim interesie aby pisać do ludzi i próbować targować bo jak mi zależy na jakiejś grze i mam w głowie budżet na nią to nie czekam aż ktoś łaskawie do mnie napiszę czy może przypadkiem nie poszukuję tylko sam przeglądam olx/allego/wymiengry i wysyłam wiadomości:) podrawiam

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1584625905

@Lucek121 głupi jak but to jesteś sam. Zaczynasz pisać coraz większe bzdury więc uważaj na słowa.

Przeczytaj swoje posty i zwróć uwagę , że sam zacząłeś pisać o cebulach więc dlaczego się unosisz gdy odpisałem ci twoimi słowami? 

A jak chcesz sprzedać w takich super cenach to zapraszam.

Dawaj wszystko co masz do sprzedania tylko konkretnie i bez wywodów

@Masteron ja tylko po raz kolejny odpowiedziałem jego słowami

0 Fajne!
  •  
    1584630110

@Lucek121 wstaw na serwis swoje gry w tych okazyjnych cenach. Chętnie bym je zobaczył 

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Tester

1584636584

Jak ten profil z 200 grami ma się do tego o co prosisz w wątku?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1584646552

Ja wtrącę - przypominam o rozwadze podczas kupna/sprzedaży gier. 

Najpewniejszym środkiem podczas sprzedaży/kupna jest wysyłka za pobraniem.

@Lucek121 jeśli chcesz kupować gry zachęcam do przeglądania ogłoszeń z grami na sprzedaż. Jest możliwość negocjacji cen i wysyłania swoich propozycji. Zachęcam Cię również do wystawienia swoich gier na wymianę lub sprzedaż.

Ze swojej strony ostrzegam przed "okazjami" i "gorącymi ofertami tu i teraz". Zawsze upewniajcie się przed zakupem, a o ile to możliwe wybierajcie wysyłkę za pobraniem.

5 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry