EA Access na ps4

Lajta

1564158336

Witam. Mam problem a mianowicie chce zakupić subskrypcje ea access lecz musze podać dane do karty. Jest to dziwne skoro mam na koncie (portfelu) 30zł a chciałbym dokonać zakupu na miesiąc tj 15 zł. Odrazu zaznaczę ze nie posiadam karty ze względu na wiek. Czy jest szansa jakoś to kupić?

•  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1564321010

Biblioteka na PS4 póki co do mnie nie przemawia bo nie grywam w sportówki. Może 3-4 tytuły bym dla siebie znalazł ale mimo wszystko spoko oferta dla osób które łykają kolejne FIFY i NHLe jak pelikany. 

0 Fajne!
  •  
    1564581878

Czy ktoś z posiadaczy accessu z Xboxa bądź PC, jest w stanie powiedzieć w jakim czasie FIFA 20 trafi do biblioteki ? Czy jest tak jak z 19, gra zostanie dodana 2 miesiące przed ogłoszeniem kolejnej części czy jest szansa na wcześniejsze pojawienie się tytułu ? I jak to wygląda z premierowymi grami od EA, po jakim czasie trafiają do biblioteki?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Tester

1564742832

@neKu  FIFA 20 ma trafić do biblioteki w dzień premiery czyli 27 września 2019, a posiadacze EA Access zagrają już tydzień wcześniej (19 września) w przedpremierową wersję próbną. Edycja Mistrzowska oraz Edycja Ultimate pozwoli zagrać w pełną wersję gry na 3 dni przed premierą czyli 24 września. W Edycje Standardową zagrasz w dzień premiery - 27 września.

2 Fajne!
  •  
    1564745055

@anetka ta fifa 20 w ea access to jest taki deal... jeszcze jak się odsprzedało fife 19 w dniu premiery ea acces na ps4 za 50 zł... roczny sub i fifa 20 na premierę za 30 zł. A fifa 19 dalej na dysku :)

btw. czyli 19 września dostajemy 10 godzinnego triala? czy jak to jest? a potem pełna wersja dopiero 24 września?

0 Fajne!
  •  
    1564747315

@anetka  

A skąd masz takie info, że dostaniemy na premierę? Chyba, że w najdroższym abonamencie na PC. 

0 Fajne!
  •  
    1564747911

Nie wiem skad macie info ze fifa 20 bedzie na premiere w ea access xd nigdzie o tym nie pisza , jedynie jest info ze jak sie ma ea access i cyfrowy pre-order fify 20 to mozna zagrac juz tydzien wczesniej :D FIFY 20 nie bedzie na premiere w ea access :D pomyslcie przeciez by im sie to kompletnie nie oplacalo :D 

0 Fajne!
  •  
    1564770484

@spoko było o tym na e3 :) też myślałem, że to bujda, ale już drugi raz ktoś pisze coś identycznego. Opłacać im się będzie, bo każdy kto zapłaci 300 zł za grę przynajmniej część z tego wpakuje w fut/paczki i ilość rocznych subów będzie wykupiona w milionach. Zastawiałbym się czy ea na pewno nie będzie się to opłacało.

0 Fajne!
  •  
    1564774996

@milka_90 musieliscie pomylic ea access z early access, na e3 o tym na pewno nie bylo, gdyby bylo bylby po tym jakis slad w necie a nie ma zupelnie nic :) i jaki to bylby dla nich interes jak ludzie olali by gre pudelkowa za 250 zl na premiere i kupili abonament za 79 zl za rok przeciez to nie logiczne :) fifa 20 bedzie pewnie w ea access z 2 miesiace przed premiera fify 21, ktos cos zle zrozumie i potem sa takie teorie :) 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1564775489

Jedyne informacje które wyczytałem to te że FIFA 20 będzie owszem ale w jakimś origins prems

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry