EA Access na ps4
Witam. Mam problem a mianowicie chce zakupić subskrypcje ea access lecz musze podać dane do karty. Jest to dziwne skoro mam na koncie (portfelu) 30zł a chciałbym dokonać zakupu na miesiąc tj 15 zł. Odrazu zaznaczę ze nie posiadam karty ze względu na wiek. Czy jest szansa jakoś to kupić?
-
EA Access to świeża sprawa, ale jak tak czytam różne komentarze to wychodzi na to, że miesiąc EA Access, podobnie jak miesiąc PS+, wymaga karty. Roczna subskrypcja - chyba - nie wymaga.
0 Fajne! -
@mastahluc przy miesiacu ps+ nie ma problemu bo wprowadzasz kod zakupiony w sklepie i po sprawie...
0 Fajne! -
Mój mózg słabo przetwarza informacje po nocce i chciałem kupić roczna subskrypcje ale jest tam napisane że jak ja anuluje to mi wygasa pod koniec miesiąca więc jeśli zaplace za cały rok i teraz anuluje to jestem w tyłku?:D bo nie chce zapomnieć o anulowaniu przed 12 miesiącem
0 Fajne! -
Nie ma kodów na miesiąc. Miesięczna subskrypcja dostępna jest tylko w PS Store i wymaga użycia karty. Nie wykupisz za pomocą środków z portfela.
0 Fajne! -
@mastahluc zgadza się lecz można normalnie kupić miesieczną subskrypcje ps+ w sklepie - obecnie 33 zł w medią expert - wprowadzam kod i działa
0 Fajne! -
Faktycznie są takie. Pamiętam czasy jak nie było miesięcznych.
0 Fajne! -
Rok abonamentu kupisz za środki w portfelu.
0 Fajne! -
Chciałbym się dołączyć do tematu, żeby nie robić nowego. Zakupiłem ea access na miesiąc. Wchodząc w hub nie mogę wejść w zakładkę the vault. Inne opcje wchodzą. Przez to nie mogę pobrać żadnej gry... Miał ktoś taki problem?
@edit. Gry mogę pobierać przez pss.
0 Fajne! -
Patrząc się na bibliotekę z Xboxa a PS4 to przykro xd
1 Fajne! -
@Erick0674 Ciężko, żeby biblioteka była taka sama, skoro PlayStation nie oferuje wstecznej kompatybilności ?
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo