Brakujące gry w bazie | vol. 2
Kontynuacja tematu, w którym zgłaszamy brakujące gry w bazie do dodania lub błędne okładki gier do poprawy.
Dzięki za wszystkie zgłoszenia, na każde z nich odpiszę kolorem zielonym w formie edycji postu.
Przeczytaj, zanim napiszesz post:
- Dodajemy do bazy tylko gry, które zostały wydane w wersjach pudełkowych z płytą/kartriżdem.
- Nie dodajemy gier, które wyszły tylko w wersjach cyfrowych.
- Baza gier premierowych jest aktualizowana w miarę możliwości do przodu na +/- 1 miesiąc.
-
Podbijam temat i poprosiłbym o dodanie jeszcze gierki Skautfold: Usurper na PS4.
//andreo.spc: Dodane: Skautfold: Usurper (PS4)
0 Fajne! -
Front Mission 2 Remake (PS4, PS5)
Visions of Mana (PS4, PS5)
Witch Spring R (PS5, Switch)
Xuan-Yuan Sword: Mists Beyond the Mountains (Switch)
Zoeti (Switch)
//andreo.spc: Dodane:
Front Mission 2: Remake (PS4) (PS5)
Visions of Mana (PS4) (PS5) (XSX)
WitchSpring R (PS5) (SWITCH)
Xuan-Yuan Sword: Mists Beyond the Mountains (SWITCH)2 Fajne! -
Wybaczcie za zwłokę, wróciłem z urlopu i dodam na danich wszystkie zaległości.
edit. Wszystko dodane.
4 Fajne! -
black myth wukong
0 Fajne! -
@up: ciekawy tytul, ale tylko cyfrowo na razie...
0 Fajne! -
@AdamK Wukong nie wyszedł w pudle? To nie wiedziałem, ale bieda. Za to ten Front Mission 2 Remake to widzę że też jest tylko cyfrowy.
0 Fajne! -
@up: Wukong jeszcze nie wyszedl, spokojnie, bedzie. To nowa gierka; niech kupujacy cyfrowo pobawia sie w testerow...
A Front Mission 2 Remake jest w pudle na Switcha (byl juz nawet egzemplarz na Allegro, ale nie kupilem;), zas edycje na PS4 i PS5 pojawia sie na polkach w najblizszy czwartek, tj. 29 sierpnia.
1 Fajne! -
@Minuta1985 @AdamK z tego co ja czytałem, na innych forach, tak, Wukong wyjdzie w pudle, ale z kodem cyfrowym, bez płyty, jest naprawdę o tym głośno, ale pożyjemy zobaczymy.:)
0 Fajne! -
1 Fajne!
-
Star Wars Outlaws
//andreo.spc: Dodane:
Star Wars: Outlaws (PS5) (XSX)
Star Wars: Outlaws - Gold Edition (PS5) (XSX)0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo