Statystyki

Sowix

1554132659

Hej, macie może jakąś statystykę ilu wymian/ transakcji dokonano w zależności od platformy? Ewidentnie prym wiedzie PS4, reszta chyba trochę w powijakach.

•  
    1554320962

Mam jeszcze jedno pytanie: jak są rozumiane gry które chcę na wymianę za wystawioną grę? Są to gry które chcę wymienić 1:1, czy mogę zaznaczyć wszystkie szukane przeze mnie gry, bo to tylko orientacyjna lista a później i tak wchodzą w grę wymiany 2:1, 2:2 albo dopłaty?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1554324595

@Sowix Zaznaczenie gry do niczego Cię nie zobowiązuje. Możesz chcieć dopłaty, 2 gier za jedną. Wszystko jest do dogadania, dodawanie tych gier jest orientacyjne, żeby łatwiej było wyjść z jakąś ofertą. Przynajmniej ja to tak zawsze interpretuję. 

0 Fajne!
  •  
    1554358409

@dawid2601 W takim razie równie dobrze mogłoby automatycznie zaciągać gry z mojej biblioteki, z sekcji szukanych gier.

Czy ktoś z adminów może się wypowiedzieć? Co dokładnie oznaczają gry zaznaczone przy dodawaniu ogłoszenia, skoro wszystkie szukane przeze mnie gry są w mojej bibliotece?

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1554360501

@Sowix Tak właśnie jest jak piszesz. W formularzu "Dodaj ogłoszenie" w sekcji "Wymiana" zaciągane są wszystkie gry z Twojej biblioteki gier, których aktualnie szukasz. Możesz zaznaczyć wszystkie pozycje (przycisk "Zaznacz wszystkie gry") lub wybrać pojedyncze (konkretne) gry, które chcesz dostać w zamian, za grę wystawioną w ogłoszeniu. Dodatkowo przy każdej z tych pozycji możesz określić proponowaną dopłatę do wymiany. Często polujemy przecież na ten 1 lub kilka wybranych tytułów, a nie koniecznie na całą listę naszych życzeń z biblioteki gier. 

Tak jak wspomniał @dawid2601 lista wybranych gier, które chcesz otrzymać za daną grę w ogłoszeniu to sugestia wymiany 1 za 1. Chcesz dostać coś ze wszystkich gier, których szukasz? Zaznacz wszystkie gry 1 przyciskiem i po sprawie :) Jeśli ktoś posiada kilka gier z Twojej listy szukanych, może złożyć Ci dowolną propozycję wymiany poprzez przycisk "Zaproponuj inną grę".

2 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1554360558

@Sowix

Moim zdaniem to taka informacja co konkretnie cię interesuje za dany tytuł.

1 Fajne!
  •  
    1554362633

@andreo.spc Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :)

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry