Statystyki

Sowix

1554132659

Hej, macie może jakąś statystykę ilu wymian/ transakcji dokonano w zależności od platformy? Ewidentnie prym wiedzie PS4, reszta chyba trochę w powijakach.

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1554138274

Skoro gier na ps4 jest tutaj 1400 a na xbox one 200 to chyba jest to logiczne , że transakcji będzie dużo więcej na ps niż na xboxa.

I nie jest potrzebna do tego żadna statystyka żeby to stwierdzić :)

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1554138810

Trzeba by zapytać @maciej_spc o statystyki :)
    Do wglądu publicznego ich nie ma.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1554142169

Niebawem udostępnimy wpis na blogu z podsumowaniem i statystykami, które z dnia na dzień fajnie rosną ;) 

2 Fajne!
  •  
    1554142370

Widzę ile jest ogłoszeń na PS4, ile na Xone, a ile na przykład na PS3, po prostu ciekawi mnie czy udają się transakcje na przykład na PS3 (mam tylko tę platformę) i tylko ja nie miałem jeszcze szczęścia, czy po prostu coraz trudniej znaleźć osoby chętne na wymianę gier na starszą konsolę i muszę poczekać. Oczywiście rozumiem też że nie są to publiczne dane i administracja wcale nie musi ich udostępniać, pytam z ciekawości.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1554183111

@Sowix Ogólnie jeszcze dużo ludzi ma ps3 więc po prostu musisz poczekać aż więcej osób z tą platformą będzie na stronie. Musisz cierpliwie poczekać i nie zniechęcać się , bo społeczność tutaj się rozrasta :)

Ja na przykład mam teraz koło 100 gier na ps3 ale nie chce mi się bawić z robieniem zdjęć i wystawianiem tego bo zwyczajnie szkoda mi czasu.

Dzisiaj ogarnę to co mam w domu i wyślę Ci zdjęcia na pw i jak coś sobie wybierzesz to wystawię tutaj i coś powymieniasz.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1554187760

@Sowix Dodaj gry do szukanych, bez nich będzie Ci o wiele trudniej zrobić transakcję. 

0 Fajne!
  •  
    1554193973

@maciek4281 spokojnie, nie ma ciśnienia, ja naprawdę pytałem z czystej ciekawości, gram mało a jeszcze kilka tytułów czeka w domu :) i przede wszystkim nie zniechęcam się ;)

@dawid2601 w szukanych mam 20 tytułów, nie zaznaczyłem ich tylko jak dodawałem moje ogłoszenia

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1554197134

@Sowix Właśnie, wchodzę na Twój profil, patrzę, co chcesz za TLoU i nie widzę nic. Wielu użytkowników od razu wychodzi i szuka dalej, ostatnio o tym gdzieś pisaliśmy. 

0 Fajne!
  •  
    1554197868

@dawid2601 z jednej strony wiedząc że jest mało gier na PS3 chodziło mi o to że naprawdę jestem otwarty na propozycje, ale rozumiem o co Ci chodzi, masz rację, poprawię się :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1554219759

Ja też posiadam PS3 i sam  szukam gier ale nie konkretnych, a tych których jeszcze nie poznałem albo z jakiegoś powodu się nie interesowałem.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry