Starfield

Ratnay

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1693507603

Cześć,

Spadło już embargo na recenzje Starfield... i wydaje się, że jest dobrze! Planujecie grać?

Osobiście uwielbiam sci-fi i kosmiczne klimaty, więc aż się prosi, by dołączyć do Konstelacji 👨‍🚀

PS Ciekawostka - wielu recenzentów podkreśla, że to najmniej zabugowana produkcja Bethesdy w historii 😉🏆

Dajcie znać i pozdr!

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

1693741768

@Dionysos dzięki za obszerną opinię. Jest dokładnie tak, jak można oczekiwać od Bethesdy. Bez rewolucji, ale solidnie 😉 Do tego ten setting 🤤Na pewno sprawdzę!

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1694506198

Nie pożyczy ktoś Xbox'a? :D Coraz ciekawsze te recenzje. Szkoda, że Starfield nie wyjdzie na PlayStation.. 
    Microsoft wykupując całą Bethesde uciął wszelkie spekulacje.

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1694597436

O siebie mogę dodać że mi gra niestety nie podeszła.

Zakupiłem nowego lapa, granie zawsze u mnie było na konsoli (wcześniej X, teraz od 4 lat PS) i od razu chciałem wypróbować sprzęt na czymś mocniejszym. Wybór padł na Starfielda :) Wcześniej lubiłem gry od Bethesdy - szczególnie sagę TES. 

Po spędzeniu ok 10h w grze wiem że to nie dla mnie. Nudne jak flaki z olejem planety (tak wiem, miały być puste i realistyczne), drętwa fabuła, o postaciach nie wspomnę (choć i tutaj można jakoś rekompensować się tym - że gra wyszła od Bethesdy). 

Mało tego całego ,,kosmosu" w tym kosmosie po prostu :) 

Na pewno nie jest to 10/10 jak już pisały niektóre przekupione serwisy przy zniesieniu embargo, natomiast wierzę że można się przy tym dobrze bawić - ale niestety nie w moim przypadku. Nie wpływa tu też na to że jestem codziennym użytkownikiem niebieskiej konsoli - Starfielda chciałem ograć i żałowałem że jest tylko na Xboxie / PC ale kupując sprzęt by ograć parę gier w Game Passie już wiem, że nie potrzebuję tej gry na PS :) 

To tylko moja skromna opinia :) Każdy ma swój gust - wiadomo :)

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry