Ps4 zamulanie, czy to normalne?

kinio26

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1557674730

Mam pytanko czy to normalne w ps4 że tak zamulaja, mianowicie wchodzę w ps store, jestem tam z 10 min i już koniec, zamula, tzn wezmę jakąś grę by poczytać o niej czy kupić i konsola ładuje i ładuje opis, po 5 min załaduje, ale wolę wyjść z profilu wylogowac się i zalogować ponownie i wejsc w ps store na nowo (zajmuje to z 20 sek niż 5 min) i znów mam z 10 min zanim się zamuli, oczywiście podałem przykład na ps store tak samo się dzieje na koncie tzn z 20 min jestem i chce luknac, załadować, listę osób online i też muli, ładuje i ładuje, pytam czy to normalne bo miałem poprzednio ps4 fat i też  tak było i wymieniłem na ps4 pro i to samo, myślałem że to technologia 21wieku ? a tu zonk 

•  
    1557693721

niemożliwością jest żeby cała konsola tak zamulała i to, że coś takiego może się dziać w sprzęcie obecnie najpopularniejszym na świecie... a na początku tak nie było. Teraz przypominają mi się czasy końca ps3. Efekt się tylko pogłębia jak obcuje się np. z inną konsolą. Grając dwa miesiące tylko na Switchu odechciało mi się wracać do ps4 :/ Tryb uśpienia konsoli w w/w sprzętach to dwa różne pojęcia :D

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1557754029

Moje PS4 też potrafi zamulać ale tylko gdy aktualizuje gry w tle.

0 Fajne!
  •  
    1560114962

Mój prosiaczek ma tę samą przypadłość. 

A podczas jakiegoś procesu w tle (aktualizacja), to już w ogóle zamienia się w Pentium II. 

0 Fajne!
  •  
    1560181428

@xyhu

To nieźle jak Pentium bo u mnie to chodzi jak Celeron 800mhz.

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry