PS PLUS SIERPIEŃ 2019

kinio26

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1564751970

Gry dostępne od 6 sierpnia :

SNIPER ELITE 4

WIPEOUT OMEGA COLLECTION 

Co myślicie o tych grach warto pobrać? 

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1565114260

@Erick0674 czyli mi zapewne też nie podejdzie nawet nie pobieram 

0 Fajne!
  •  
    1565127243
    Sniper pobrany, już od jakiegoś czasu chciałem zagrać, więc jak dla mnie trafiona oferta pomimo że druga gierka mnie totalnie nie interesuje
    0 Fajne!
  •  
    1565135641

@Erick0674 detroit czy bloodborne nie przypadło? lubię takich trolli jak ty :)

1 Fajne!
  •  
    1565161715

Ja też troche wkurzony bo przeważnie co daja w plus to już mam pudełkowe :(  .Taka karma kolekcjonera ,chociaż wipeout sobie pobiore bo nie mam :)

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1565162582

@milka_90

Nie lubię gier typu bloodborne a Detroit już wcześniej ograłem więc wyjasnij mi o co Tobie chodzi?:) Bo to już któryś raz gdy starasz się udowodnić że wiesz lepiej od kogoś 

A bloodborne nie mam z ps plus 

0 Fajne!
  •  
    1565169276

@Erick0674 płacisz za multi, a nie za dodatkowe gry do usługi... a gry dają dobre zwłaszcza przez ostatnie 8 miesięcy. Pełno mocnych exów sony, sa mniejsze dobre gry typu Overcooked, są dobre indyki (edith finch), a także multiplatformy pokroju Raymana czy Snipera. Dają dosłownie wszystko i w dodatku nie crapy tylko gry, które często mają średnią ponad 80%, a ty piszesz, że nic dla ciebie tam nie ma... albo głupi albo troll, bo nie wiem co innego ;D

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1565172254

No i widzisz w dalszym ciągu wiesz lepiej ode mnie co jest dla mnie dobre a co nie:)na Raymana czy bloodborne(i tak bym bloodborne nie pobrał) nie załapałem się konsole mam od marca 2018 a ps plus opłacam jakoś od lipca/sierpnia może trochę później god od war mam z ps plus ale go wcześniej przeszedłem mafia 3 mi nie podeszła bo to gniot który ma mało co wspólnego z mafia reszta dla mnie jest niegrywalna bo to nie moje klimaty w gry które chce pograć zazwyczaj kupowalem w wersji pudełkowej i puszczałem dalej a indyki nigdy mi nie podchodziły no ale skoro Ty wiesz lepiej co mi się podoba to pobiore każdą grę która otrzymałem w ps plus i napisze Ci relacje z moich wrażeń

I tak jak wspomniałeś Plus jest dla gry przez internet i jedynie mi służy do pogrania w Fifę od czasu do czasu i rzuceniem kilkoma epitetami do tv 

Tekken 7 po 3h rzuciłem w nim kąt bo zrobili z niego kawał shitu

GTA 5 przeszedłem główna fabułę i podziękowałem 

Wiedźmin 3 tu pobiłem rekord bo miałem koło 100h

God od war nowy niby ładny ale jednak to nie był gow którego miałem w głowie z lat dzieciństwa 

Detroit become human przeszedłem i sprzedałem dalej 

Horizon zero dawn tak nudnej gry to chyba nigdy nie spotkałem dialogi bezsensowne system walki był ciekawy na pierwsze kilka godzin a zapomniał bym naprawdę ładna oprawa graficzna :)

Tlou bardzo przyjemny ale również widać w tym rękę naughty dog jeden i ten sam silnik co uncharted ciągnięcie motywu strzelania w multum zombie jest nużące 

UFC 2 15 min grałem leży w kącie z tekkenem

FIFA przez tydzień w nią gram później odkładam na minimum 2-3 tygodnie 

Seria uncharted ex który przeszedłem tylko i wyłącznie dla fabuły bo przez monotonność już miałem ochotę tym rzucic

Rdr2 naprawdę przyjemna gra 

Crash bandicoot po którejś kuhrwie ja sprzedalem

Ctr nitro fueled fabułę przeszedłem i sprzedałem 

Gow 3 również sprzedałem po przejściu fabuły 

Mafia 3 sprzedałem po 2h grania 

Infamous przeszedłem główna fabułę i leży

Nowy Spiderman dopiero po 10h grania mi się spodobał ale oczywiście nie na 100%

Mógłbym dalej wymieniać :) nie należę do graczy którzy nie odejdą od konsoli w momencie gdy platyny nie wbije większość gier dla mnie jest jednym wielkim powtórzeniem z ładniejsza oprawa graficzna a to mi nie wystarcza 

Aktualnie gram w diablo 3 gdzie nie miałem styczności z poprzednimi częściami i mam mieszane uczucia co do tej gry ale daje jej szansę do czasu aż mi się nie sprzeda ;)

Jedyna grę która przeszedłem z ps plus był heavy rain który mi się bardzo spodobał grafika kiepska niektóre dialogi były tak dziwne ale naprawdę przyjemna gra jak i Detroit ;) 

0 Fajne!
  •  
    1565175449

@Erick0674 nie pytałem o życiorys twoich ostatnich miesięcy... za bardzo przeżywasz wszystko :)

Jak się czyta co to piszesz to jesteś klasycznym hejterem, któremu wszystko nie pasuje. Jakby mi tak gry śmierdziały jak tobie to zmieniłbym hobby.

tlou - "ciągnięcie motywu strzelania w multum zombie jest nużące" nie mamy o czym gadać :D

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1565176615

Uwierz mi jestem mega zrelaksowany gdy to pisze xd może i jestem hejterem albo bardziej ciągnie mnie do klasyków:) czerpie większą satysfakcję gdy odpalam Heroes 3/ff:tactics/chrono cross niż dzisiejsze eksy robione na kolanie 

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry