PS PLUS SIERPIEŃ 2019

kinio26

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1564751970

Gry dostępne od 6 sierpnia :

SNIPER ELITE 4

WIPEOUT OMEGA COLLECTION 

Co myślicie o tych grach warto pobrać? 

•  
    1564752778

Oferta może i nie najgorsza ale szału nie ma, ja tam sobie raczej odpuszczę pobieranie gierek w tym miesiącu, jakoś nigdy mnie nie ciągnęło do tych serii.

2 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1564753165

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
    Chyba najlepsze wyscigi na PS4:-)

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1564753580

Ja z WIPEOUT zawsze mi nie po drodze było, nie lubialem tych serii tzn nie lubię wyścigów kosmicznych(podchodzilem z dwa razy) , a SNIPER z chęcią pogram jak znajde czas , SNIPER 1i2 splatynowane nawet 

1 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1564753946

@kinio26

co do wipeouta, nie przeszedlem zadnej innej odslony i nigdy nie lubilem zbytnio tej serii. Do teraz. Nie jestem nawet w stanie powiedziec dlaczego nagle zaczalem ją ubóstwiać.Wiem natomiast, że pokochałem chory poziom trudności!

0 Fajne!
  •  
    1564755140

Sniper 4 ograny i bardzo polecam ta gre. Natomiast Wipeout mam na ps3 i srednio mi podchodzil. Moze na ps4 mi bardziej podpasuje :) 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1564756056

@hajpero tzn mam na ps3 ten HD fury i mi nie podszedł na ps4 nie próbowałem 

0 Fajne!
  •  
    Masteron Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1564770700

Ja jestem zadowolony bo zwlekałem i zwlekałem żeby kupić sniper 4 a tu taka miła zapowiedź od PS+ a jeżeli chodzi o WIPEOUT OMEGA COLLECTION to czy trzeba do tej gry Gogle VR czy bez gogli też da się zagrać?

1 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1564771866

Ja również podziękuję, w wyścigi nie grywam a Snajper leży poza moim obszarem zainteresowań więc sorry, no bonus w tym miesiacu. A teraz wracam do Tekkena:-)!

1 Fajne!
  •  
    1564830161

Wipeout niedawno na coś wymieniłem a Snipera chętnie sprawdzę. Nie grałem w żadną z poprzednich części.

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1565113417

Wipeout po 10 min został przeze mnie usunięty xd oczy bolą na sam widok gry łzy lecą podczas słuchania muzyki która w tle popierduje:D ctr nitro racing przy tej grze to arcydzieło a snipera nie zamierzam pobierać bo to nie mój klimat kurde xd od jakoś 8 miesięcy mam ps plus i jeszcze nic mi nie przypadło ehh :D

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry