PS Plus Maj 2021
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
W sumie słabo, ale mogło być gorzej.
-
Ktoś chętny na multi bf5?
0 Fajne! -
Tak z innej beczki, wiecie moze gdzie w tej chwili kupie najtaniej PS Plus na rok ? W czerwcu konczy mi sie roczna subskrybcja i tak srednio widzi mi sie przedluzac ja za 240 zl.
0 Fajne! -
póki co to najtaniej jakie znalazłem xD https://www.euro.com.pl/playstation-network/sony-playstation-plus-12-miesiecy-kod-aktywacyjny.bhtml?gclid=Cj0KCQjwytOEBhD5ARIsANnRjVgb0kZlNKiqxArwd3IzDmSmvyFWI4xL_xNF63zaXt7iAWvIhzofTFwaAtGSEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
0 Fajne! -
@spoko to czekaj SPOKOjnie ;D
bo pewnie jakieś symboliczne promo ku pamięci E3 się trafi w czerwcu albo zaalajkuj Łowców gier Playstation na fb i tam co trochę wrzucają jakieś promki z eneby. Zdarza się nawet, żę PS+ kosztuje 150 kilka pln od nich. Taniej nie kojarzę, żeby się trafiało.
1 Fajne! -
tak takie ceny były częste bo za tyle sam kupiłem w ubiegłym roku ale w tym roku PS plus zdrożał i wątpię żeby cena o tyle spadła
0 Fajne! -
Za niedługo pewnie znowu będą Days of Play o oficjalna cena spadnie. Tymczasem co chwila są fajne oferty na Eneba czy Gamivo - jak nie na samą subskrypcję to na doładowania portfela. Także zalecam śledzić Pepper i Łowcy Gier.2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo