PS Plus Maj 2021
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
W sumie słabo, ale mogło być gorzej.
-
Ale lypa
1 Fajne! -
Na co mi drugie Destruction Allstars wtf
A BF V to mam z Ea Play
jedynie tam stranded deep ://1 Fajne! -
Wieje lipą straszna... Współczuję tym co mają ps ➕
0 Fajne! -
Rzeczywiście w tym miesiącu słabo ale nie ma co narzekać :P
0 Fajne! -
Tak szczerze to pierwszy raz od 7 lat zdecydowałem się na opłacanie PS+ dopiero od kwietnia 2021 po dodaniu do biblioteki Oddworlda, żeby kolekcjonować gry na PS5, jak już kiedyś wyjdzie wersja Slim ;) Wreckfest też wydaje się być fajny do ogrania.
0 Fajne! -
@Laska tym co mają, dziwnie brzmi, raczej większość ma bo to wymogi by grać online a że dają coś dodatkowo to i tak dobrze, bo gdyby nie dawali to i tak większość by kupowała by grać online
2 Fajne! -
@kinio26 chodziło mi o ludzi którzy nie grają on-line a wykupują subskrybcje licząc na perełki pół roczne bo bądź co bądź są tacy ludzie i nie wypowiadaj się za wszystkich że mają plusa by grać on-line bo nie wszyscy go wykupują po to. Tyle w temacie i nie szukaj zaczepki bo to nie Twój pierwszy raz. Ochłoń trochę..
0 Fajne! -
@Laska ja się mało co wypowiadam, więc dziwne że niby szukałem gdzieś zaczepki kiedyś, no ale może dawno to było więc nie pamiętam ale dziwne że ktoś pamięta 😉
1 Fajne! -
@Laska a Ty nie wypowiadaj się za posiadaczy ps plusa nie mając go :) czytając Twoje posty zastanawiam się jak bardzo jesteś znudzony
4 Fajne! -
@Laska Dziękuję za okazane mi współczucie. Ale ja cieszę się z każdej fajnej gry które pobrałem za tak naprawdę niewielką kwotę. A co więcej napewno nie zagrałbym gdyby nie abonament. Straciłbym wtedy wiele dobrych gier. A tak mogę po sieci grać, czego osobiście nie lubię i mam zawsze kilka fajnych gier. Gdyby mi to nie pasowało, nie opłacałbym abonamentu.
3 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo