Przyciski z pada z PS3/4 w grze na PC.

bigdo

1555348959

Cześć, od jakiegoś czasu mam problem z przyciskami pada od PS3/4 na PC. Problem w tym, że pojawiają się te od Xboxa. Przetestowałem na kilku grach i w żadnej nie da się tego zmienić w opcjach. W grach z quick time event bywa to mega upierdliwe. Widzę X, a muszę kliknąć kwadrat itd. Moje pytanie: Czy istnieje jakiś sposób, żeby temu zaradzić? Czy zacząć się rozglądać za jakimś padem od Xboxa? Windows 10.

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1555352842
    Jakiś czas temu dużo odpalałem gierek na PC używając dualshocka 3 z ps3 i jeśli gra pierwotnie wyszła na xboxa to tu nic nie poradzisz bo sama gra wykrywa w twoim przypadku ten joystick jakbyś podłączył ten od xboxa, niejednokrotnie się z tym mierzyłem, ale w żadnej grze nie udało mi się uzyskać takich samych klawiszy jak na ds3 więc masz dwie opcje, albo się przyzwyczaić (u mnie pomogło) albo jednak poszukać pada od xboxa.
    2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry