Problem ps4
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)Hej dziś parę razy wyłączyli u mnie prąd kiedy konsola była podłączona i teraz mam taki ekran, jak uruchamiam ponownie to włącza się tryb bezpieczny. Czy można jakoś zrobić żeby konsola wróciła do stanu używalności nie usuwając wszystkiego? Po wybraniu większości opcji w trybie bezpiecznym jest to samo
-
Z tego co pamiętam, można było pobrać z oficjalnej strony Sony najnowszą aktualizacje, wrzucić na pendrive i zainstalować. Ale co do szczegółów to poszukaj na ten temat poradników.
1 Fajne! -
@MGK Tak, jest taka opcja w opcjach faktycznie. I to nie kasuje mi wszystkiego z konsoli? Jutro jak znajdę jakiegoś pena to spróbuję, bo chyba nic innego mi nie zostało
1 Fajne! -
To chyba jedyna opcji, nie kasuje. Sam robiłem to z 2 lata temu i było wszystko dobrze. Z tego co pamiętam musisz sformatować Pendrive i stworzyć tam folder o określonej nazwie aby Ps4 Ci to wykrył w trybie bezpiecznym i tam wrzucasz pliki aktualizacji i jest oki, musisz poczytać, pozdrawiam :)1 Fajne!
-
@MGK Super, dzięki wielkie, większość gier mam cyfrowo i się bałem że wszystko będę musiał pobierać od nowa, mam nadzieję więc że zadziała. Jeszcze raz dzięki
1 Fajne! -
Spoko, próbuj i w razie problemów pisz tutaj na forum ;)
2 Fajne! -
I co? Działa już konsolka?
0 Fajne! -
@Minuta1985 W trybie bezpiecznym przy inicjacji z dysku dostaję powiadomienie że zostaną usunięci wszyscy użytkownicy i wszystkie dane, a tego chcę właśnie uniknąć
0 Fajne! -
To nie mam już co zrobić żeby nie formatować konsoli?
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo