Problem ps4

Cinek

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1568750689

(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)Hej dziś parę razy wyłączyli u mnie prąd kiedy konsola była podłączona i teraz mam taki ekran, jak uruchamiam ponownie to włącza się tryb bezpieczny. Czy można jakoś zrobić żeby konsola wróciła do stanu używalności nie usuwając wszystkiego? Po wybraniu większości opcji w trybie bezpiecznym jest to samo 

•  
    Odznaki:

1568752425

Z tego co pamiętam, można było pobrać z oficjalnej strony Sony najnowszą aktualizacje, wrzucić na pendrive i zainstalować. Ale co do szczegółów to poszukaj na ten temat poradników. 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1568752800

@MGK Tak, jest taka opcja w opcjach faktycznie. I to nie kasuje mi wszystkiego z konsoli? Jutro jak znajdę jakiegoś pena to spróbuję, bo chyba nic innego mi nie zostało 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1568754474
    To chyba jedyna opcji, nie kasuje. Sam robiłem to z 2 lata temu i było wszystko dobrze. Z tego co pamiętam musisz sformatować Pendrive i stworzyć tam folder o określonej nazwie aby Ps4 Ci to wykrył w trybie bezpiecznym i tam wrzucasz pliki aktualizacji i jest oki, musisz poczytać, pozdrawiam :) 
    1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1568754873

@MGK Super, dzięki wielkie, większość gier mam cyfrowo i się bałem że wszystko będę musiał pobierać od nowa, mam nadzieję więc że zadziała. Jeszcze raz dzięki 

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1568755767

Spoko, próbuj i w razie problemów pisz tutaj na forum ;) 

2 Fajne!
  •  
    Minuta1985 Moderator
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1568831776

I co? Działa już konsolka?

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1568853603

@Minuta1985 W trybie bezpiecznym przy inicjacji z dysku dostaję powiadomienie że zostaną usunięci wszyscy użytkownicy i wszystkie dane, a tego chcę właśnie uniknąć

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1568974361

To nie mam już co zrobić żeby nie formatować konsoli? 

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry