Playstation 5 z allegro lokalnie
Witam
Proszę o radę, otóż chce zakupić playstation 5 jednak zważywszy na sytuację jaka jest z pre orderami nie mam takiej możliwości jednak pojawiają się oferty kupna od kogoś kto ma pre ordera na allegro lokalnie, czy to bezpieczne? Czy lepiej dać sobie siana. Dzięki bardzo
-
Można na olx popatrzec może akurat ktoś blisko sprzedaje i można osobiście odebrać, koło mnie np sprzedaje ktoś za 2,5 tys jakby był zapaleńcem to bym dał te 3 stówki więcej niż w sklepie ale mam w co grać na ps4 i nieraz na ps3 jeszcze taki mój los jak się nie ma czasu na granie za dużo a jak gram to kończę dopiero aż platyne wbije
0 Fajne! -
Widzialem ceny na olx ludzie poglupieli, wystawiaja konsole za 3500 do 6500 ,naprawde sa tacy ludzie którzy tyle przeplaca? Jak pisalem podobno w polowie grudnia mają być a od 6.12 robią jakieś zapisy na konsolę ale ja spokojnie poczekam do tego 15tego i się przekonamy czy uda się kupić
1 Fajne! -
No właśnie te ceny na olx mocno pospadały z tego co widzę. Na premierę trzeba było u wszystkich zapłacić 2x tyle co chciało Sony, dziś zmiękły Januszom rury i liczą już chociaż na kilka stówek zysku.
Oczywiście nadal są hardkorzy, którzy liczą na interes życia 😄
1 Fajne! -
Poczekam na poprawioną wersję ps5, czy jakieś ps5 pro.
0 Fajne! -
Ps5 pro jeśli kiedyś się ukaże to będzie za minimum 3-4 lata. Szczerze wątpię żeby jeszcze bardziej przyspieszali ten model wcześniej o ile wogole to zrobią.
0 Fajne! -
Jak tak patrzę na olx to do 100km mojego miasta nie ma nic taniej niż 3,5 tyś za ps5. Mnie jakoś ciśnienie zeszło na zakup. W dniu premiery próbowałem zakupić online, jednak się nie udało. Poczekam sobie do wiosny i kupię jak człowiek normalnie w sklepie, bez nerwów i wirtualnej gonitwy.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo