Playstation 5 z allegro lokalnie

Piotrullo

1604137026

Witam 

Proszę o radę, otóż chce zakupić playstation 5 jednak zważywszy na sytuację jaka jest z pre orderami nie mam takiej możliwości jednak pojawiają się oferty kupna od kogoś kto ma pre ordera na allegro lokalnie, czy to bezpieczne? Czy lepiej dać sobie siana. Dzięki bardzo 

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

1606817018

Można na olx popatrzec może akurat ktoś blisko sprzedaje i można osobiście odebrać, koło mnie np sprzedaje ktoś za 2,5 tys jakby był zapaleńcem to bym dał te 3 stówki więcej niż w sklepie ale mam w co grać na ps4 i nieraz na ps3 jeszcze taki mój los jak się nie ma czasu na granie za dużo a jak gram to kończę dopiero aż platyne wbije 

0 Fajne!
  •  
    1606818536

Widzialem ceny na olx ludzie poglupieli, wystawiaja konsole za 3500 do 6500 ,naprawde sa tacy ludzie którzy tyle przeplaca? Jak pisalem podobno w polowie grudnia mają być a od 6.12 robią jakieś zapisy na konsolę ale ja spokojnie poczekam do tego 15tego i się przekonamy czy uda się kupić

1 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1606820748

No właśnie te ceny na olx mocno pospadały z tego co widzę. Na premierę trzeba było u wszystkich zapłacić 2x tyle co chciało Sony, dziś zmiękły Januszom rury i liczą już chociaż na kilka stówek zysku. 

Oczywiście nadal są hardkorzy, którzy liczą na interes życia 😄

1 Fajne!
  •  
    1606835586

Poczekam na poprawioną wersję ps5, czy jakieś ps5 pro.

0 Fajne!
  •  
    1606836093

@mrx

Ps5 pro jeśli kiedyś się ukaże to będzie za minimum 3-4 lata. Szczerze wątpię żeby jeszcze bardziej przyspieszali ten model wcześniej o ile wogole to zrobią. 

0 Fajne!
  •  
    1606838156

Jak tak patrzę na olx to do 100km mojego miasta nie ma nic taniej niż 3,5 tyś za ps5. Mnie jakoś ciśnienie zeszło na zakup. W dniu premiery próbowałem zakupić online, jednak się nie udało. Poczekam sobie do wiosny i kupię jak człowiek normalnie w sklepie, bez nerwów i wirtualnej gonitwy. 

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry