Ogłoszenia z gadżetami
Mam takie zapytanie
czy nie moglibyście dodać działu Gadżety ?? nie wiem jak inni ale myślę ze to byłby dobry pomysł sam mam wiele koszulek i jakiś innych fajnych gadżetów.
Mam nadzieję ze ktoś mnie poprze z tą sprawą.
// @krowek - poprawiłem nazwę wątku
-
@EndriuDobry pomysł!
0 Fajne! -
Chodzi o dział na forum?
0 Fajne! -
@andreo.spc chyba chodziło mu o ogłoszenia jak z grami aby było to łatwiej wyszukać i znaleźć chętnego na zakup lub wymianę różnych gadżetów
0 Fajne! -
Osobiście sądzę, że w przypadku gadżetów znacznie prostszy do ogarnięcie dla zespołu — jak i użytkowników — byłby osobny dział do chwalipostów i ewentualnych ogłoszeń transakcyjnych. W końcu jak miałoby to wyglądać od strony technicznej, skoro każda gra ma pozycję w bibliotece? Zespół musiałby ręcznie wprowadzać każdą figurkę, steelbook i inne drobiazgi?
1 Fajne! -
Moim zdaniem fajny pomysł a po prostu każdy musiałby zrobić zdjęcia i wstawiać tak chyba najłatwiej ja nie jestem guru od komputerów i spraw technicznych myślę ze technicy administratorzy byliby w stanie coś wykombinować fakt ze trochę problemów bo te gadżety w większości nie maja numerów seryjnych ja zaproponowałem wiem ze jest ogromna ilość graczy którzy uwielbiają gadżety z gier
0 Fajne! -
@dawid2601 to może na sam początek dział na forum a jak się to bardziej rozwinię i będzie więcej ludzi którzy z tego skorzystają to będzie można pomyśleć o czymś na kształt ogłoszeń z grami tylko nie wiem czy dział na forum przyciągnie uwagę graczy którzy będą chcieli cię kupić/sprzedać bądź wymienić jakiś gadżet na coś innego
1 Fajne! -
a co na to administratorzy może oni jakoś mogą to usprawnić lub coś zaproponować ??
0 Fajne! -
@ncq dokładnie, bo jak się okaże 10/15 ogłoszeń na 2 miesiące to też szkoda czasu i pracy na osobną kategorię sprzedażową/wymianę
1 Fajne! -
@Endriu @ncq Możemy zacząć od kategorii na forum z instrukcjami jak każdy przedmiot powinien być opisany. Tam byłyby wrzucane posty ze zdjęciami przedmiotów na sprzedaż typu konsole, figurki, gadżety itp. Zainteresowani mogą dopytywać o przedmioty w wątku lub pisać na priv. Będziemy sugerować, aby takich transakcji dokonywać osobiście ze względów bezpieczeństwa i różnego stanu używanych przedmiotów.
Link do tej kategorii możemy dodać w kilku miejscach np. przy wystawianiu ogłoszeń z grami, aby wszyscy wiedzieli o tym.
Co sądzicie? Może zrobić nową kategorie Handel i tam 2 wątki: "Konsole na sprzedaż" i "Gadżety dla graczy na sprzedaż"
0 Fajne! -
@krowek Ciekawi mnie tylko czy kwestia udanych transakcji też będzie zamykana i finalizowana "pozytywami". Z drugiej strony jest to strona "wymień gry" , a nie "kup gadżet". Reasumując: jak ma to przynieść korzyści dla serwisu to jestem za.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo