Ogłoszenia z gadżetami

Endriu

1678930595

Mam takie zapytanie

czy nie moglibyście dodać działu Gadżety ?? nie wiem jak inni ale myślę ze to byłby dobry pomysł sam mam wiele koszulek i jakiś innych fajnych gadżetów.

Mam nadzieję ze ktoś mnie poprze z tą sprawą.

// @krowek - poprawiłem nazwę wątku

•  
    1678955662

@EndriuDobry pomysł! 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1678958826

Chodzi o dział na forum?

0 Fajne!
  •  
    1678967980

@andreo.spc chyba chodziło mu o ogłoszenia jak z grami aby było to łatwiej wyszukać i znaleźć chętnego na zakup lub wymianę różnych gadżetów 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

WymieńGry.pl Ranga Supporter Silver

WymieńGry.pl Ranga Tester

1678971107

Osobiście sądzę, że w przypadku gadżetów znacznie prostszy do ogarnięcie dla zespołu — jak i użytkowników — byłby osobny dział do chwalipostów i ewentualnych ogłoszeń transakcyjnych. W końcu jak miałoby to wyglądać od strony technicznej, skoro każda gra ma pozycję w bibliotece? Zespół musiałby ręcznie wprowadzać każdą figurkę, steelbook i inne drobiazgi? 

1 Fajne!
  •  
    1678973602

Moim zdaniem fajny pomysł a po prostu każdy musiałby zrobić zdjęcia i wstawiać tak chyba najłatwiej  ja nie jestem guru od komputerów i spraw technicznych myślę ze technicy administratorzy byliby w stanie coś wykombinować fakt ze trochę problemów bo te gadżety w większości nie maja numerów seryjnych ja zaproponowałem wiem ze jest ogromna ilość graczy którzy uwielbiają gadżety z gier

0 Fajne!
  •  
    1678996658

@dawid2601 to może na sam początek dział na forum a jak się to bardziej rozwinię i będzie więcej ludzi którzy z tego skorzystają to będzie można pomyśleć o czymś na kształt ogłoszeń z grami tylko nie wiem czy dział na forum przyciągnie uwagę graczy którzy będą chcieli cię kupić/sprzedać bądź wymienić jakiś gadżet na coś innego 

1 Fajne!
  •  
    1678997472

a co na to administratorzy może oni jakoś mogą to usprawnić lub coś zaproponować ??

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1679042681

@ncq dokładnie, bo jak się okaże 10/15 ogłoszeń na 2 miesiące to też szkoda czasu i pracy na osobną kategorię sprzedażową/wymianę

1 Fajne!
  •  
    krowek Admin
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

1679046866

@Endriu @ncq Możemy zacząć od kategorii na forum z instrukcjami jak każdy przedmiot powinien być opisany. Tam byłyby wrzucane posty ze zdjęciami przedmiotów na sprzedaż typu konsole, figurki, gadżety itp. Zainteresowani mogą dopytywać o przedmioty w wątku lub pisać na priv. Będziemy sugerować, aby takich transakcji dokonywać osobiście ze względów bezpieczeństwa i różnego stanu używanych przedmiotów.

Link do tej kategorii możemy dodać w kilku miejscach np. przy wystawianiu ogłoszeń z grami, aby wszyscy wiedzieli o tym.

Co sądzicie? Może zrobić nową kategorie Handel i tam 2 wątki: "Konsole na sprzedaż" i "Gadżety dla graczy na sprzedaż"

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1679066234

@krowek   Ciekawi mnie tylko czy kwestia udanych transakcji też będzie zamykana i finalizowana "pozytywami". Z drugiej strony jest to strona "wymień gry" , a nie "kup gadżet". Reasumując: jak ma to przynieść korzyści dla serwisu to jestem za.

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry