Niepoprawne działanie analogu a gwarancja sony.

kryjab20

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1561230997

Witam. Mam problem z padam do ps4. Jest on jeszcze na gwarancji. Otóż prawy analog nie działa prawidłowo, w grach obraz skręca samoczynnie w lewo. Pad nigdy nie był rozkręcany ani nigdy nie upadł bądź nie doznał żadnych uszkodzeń z zewnątrz. Pisałem do sony, wypełniłem ankietę i w przyszłym tygodniu wysyłam. Piszę tu ponieważ chciałem się dowiedzieć czy ktoś już wysyłał im pada z taką samą usterką, bądź podobną i czy gwarancja została uznana?

•  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Tester

1561742374

Z tego co się orientuję, Sony nie ma już autoryzowanego punktu napraw sprzętów Playstation w Polsce, więc uszkodzony produkt leci bodaj do Londynu. Kilka lat temu kolega wysyłał tam przesyłkę, to zrobiony kontroler odzyskał po pięciu tygodniach. Sam jeszcze nigdy nie musiałem nic wysyłać.

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1561761914

@hajpero ok dzięki 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1562245767

Dostałem nowego pada spowrotem. Trochę się różni od oryginału, jest lżejszy i ma szare zamiast czarnych przyciski. 

model: cuh zct2e

Jak ja to oceniam... sony poleciało po kosztach :/

0 Fajne!
  •  
    mastahluc Support Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga Tester

1562249316

@kryjab20

Dostałeś pada V2 - tych starych już nie produkują.

2 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry