Najlepsza gra o wampirach
Cześć gracze!
Kto z nas nie lubi opowieści o nadnaturalnych stworzeniach? Smoki, duchy, wilkołaki czy też wampiry – jest ich cała masa! Osobiście najbardziej lubię wampiry, nie dość że są niezwykle potężne to dodatkowo pełne klasy.
Stąd narodziło się moje pytanie do was – jaka jest wasza ulubiona gra o wampirach?
Ja najbardziej cenie sobie ostatni reboot Castlevanii – Lords of Shadow. Uwielbiam jej dynamiczny model walki, mnogie możliwości combosów i wciągającą fabułę.
Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o drugiej części gry Lords of Shadow, to moja recenzja jest już dostępna na blogu!
-
@Piksel091 Oooo Stary.. Nosferatu to była dobra giera :) Uwielbiałem ten klimat, do dziś mam głowie te wszystkie przeraźliwe dźwięki drzwi, strzałów, otwierających się trumien, czy potworów (szczególnie tych nagle wyskakujących :D)...
Druga świetna gra, która przyszła mi na myśl to tak, jak wspomniał @dawid2601 - BloodRayne. System walki (jak na 2002 rok) oraz klimat były bardzo dobre.0 Fajne! -
Nie sądzę, aby to była kwestia mojego nastawienia. Hype był, jasne, ale jeśli jestem czymś podjarany, to raczej prędzej przymykam oko na drobne niedoskonałości, a w Vampyrze najzwyczajniej w świecie nudziły mnie dialogi i — w mojej ocenie — strasznie sztywny voice acting.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo