Gry Wideo vs Planszówki

czikenpredator

1614960804

Ostatnio na WWG pisałem na ten temat artykuł [5 sposobów, na które planszówki przewyższają gry wideo (i 5 na które im ustępują)] i ciekawi mnie co inni na ten temat myślą.

Widzicie jakieś ewidentne przewagi jednych nad drugimi? :)

•  
    1617435465

@Kiszonka oprócz Steam wspomnę też, że istnieje też BoardGameArena, Tabletopia i Tabletop Simulator ;) Ten ostatni jest z tego co widzę ostatnio bardzo popularny w pewnych kręgach. Ale tak czy inaczej - przynajmniej jak dla mnie - jeśli tylko jest taka możliwość, to zawsze granie w planszówkę fizycznie bije na głowę każdy "symulator".

1 Fajne!
  •  
    1625554699

Jest sporo klasycznych gier takich jak Scrabble czy Monopoly przy których można nadal się świetnie bawić. Dodatkowo masz pomoce do tych gier jak np tricher au scrabble online

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry