Grono zainteresowanych wymianą / sprzedażą / kupnem filmów BluRay

Damian.zg89

Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1577720262

Piszę z ciekawości czy wśród grona wymieniaczy, handlarzy, administracji czy po prostu uczestników strony / forum jak ja znajdą się osoby, którym opcja o osobnym dziale powiedzmy "wymień film" (czytaj: kup i sprzedaj również) nie przeszkadzałaby zanadto i wdrożenie rozbudowa WG.pl w tę stronę w przyszłości mogłaby zaistnieć ku snobistycznie mojej uciesze.

Zdaję sobie sprawę, że wiele filmów można kupić po cenie śmiesznych 40,- w marketach, lecz również wiele edycji kolekcjonerskich, wydań specjalnych czy pakietów / trylogii trzyma cenę i zaufane miejsce, gdzie można by zdecydowanie bezpieczniej niż... (wiadomo gdzie) takimi filmami "pohandlować" byłoby dodatkowym atutem strony. Dla mnie od zawsze wieczór spędzony w domu oznacza film lub gre, przez co zarówno świat gier, jak i wielkiego ekranu to duet czasoumilaczy stąd moja propozycja.

Wy co sądzicie?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1577740237

@Damian.zg89

Ja byłbym za! 

Pierwsze co chciałbym nabyć to Troje z 2004 w wersji reżyserskiej i Die Hard (szklaną pułapkę) pierwszą część. Mam netflixa i hbo ale taka wymiana filmów na nośnikach mi by się przysłużyła dlatego że na tych usługach nie zawsze są filmy które chciałbym obejrzeć. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

1577741871
    Sam poluję na wiele tytułów, a aktualnie przytuliłbym, aby odświeżyć Requiem for a Dream, 300 wraz z dwójką, trylogie Nolana o nietoperzu z genialnym jokerem, jak i z nowości nowego jokera właśnie i tak dalej... i tak dalej...
    Można z początku tak jak @milka_90 pisze. Podpięty wątek gdzieś w widocznym miejscu, ale bez komentarzy tylko same ogłoszenia. Pamiętam coś podobnego na gt wątek z reklamami ogłoszeń własnych ogłoszeń?!!? :) czy jakoś tak.
    1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry