Dzielenie konta na 2 konsole
Witam mam problem z dzieleniem konta na 2 konsole chodzi o to że :
Kupiłem sobie PS4 PRO moja starą FAT oddałem chrześnicy w raz z moim kontem i wszystkimi grami ??
Teraz gdy ona się loguje i gra to ja podczas próby zalogowania dostaję komunikat że zostałem wylogowany na innym sprzęcie.
Jest jakiś sposób abyśmy mogli razem grać w tym samym czasie ale np w rózne gry ??
Z góry dzięki za pomoc oraz przepraszam jeśli powtórzyłem post.
-
Na FAT musi być utworzony kolejny profil i na nim trzeba grać. Nie możecie być zalogowani jednocześnie na tym samym koncie.
2 Fajne! -
Jest sposób na to aby pograła chwilę dłużej bez wylogowania
Jeśli twoje konto zostało aktywowane jako podstawowe na twojej Pro. Ona gra na twoim koncie u siebie i ty chcesz wejść. W tym momencie ona może odłączyć się od internetu co pozwoli jej na bodajże 30min gry, później automatycznie ja wyloguje. Nie próbowałem przypadku gdy ty odłączysz się od internetu na konsoli z aktywowanym kontem. Być może ona będzie mogła grać dalej bez problemów i ty także. Jeśli jest odwrotnie jak na początku pisałem z aktywnym kontem na jej konsoli to sytuacja odwrotna.
0 Fajne! -
Nie ma co kombinowac, drugi prrofil dla chrzesnicy. Ty aktywujesz u niej swoje konto jako podstawowe. Ona wchodzi na twoje konto zeby gry sciagnac, (pewnie jej w tym pomozesz, bo domyslam sie ze jest jeszcze mala) potem ona gra juz na swoim koncie.
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo