Dyskusja do konkursu "Zrób zdjęcie zdobytych gier"
Temat ten przeznaczony jest do dyskusji w nawiązaniu do konkursu "Zrób zdjęcie zdobytych gier"
Jeśli macie pytania, uwagi lub sugestie - piszcie śmiało, odpowiemy na każde pytanie.
-
Tylko wątek w którym umieszczalo
się zdjęcia zostal zamknięty?
1 Fajne! -
Od @andreo.spc dostałem informację, że konkurs jest zakończony. Może przydałby sie oficjalny komunikat? Wątek z samym konkursem jest zamknięty.
1 Fajne! -
Niestety nie byłem świadomy zakończenia konkursu. Przepraszam.
0 Fajne! -
Ja też, dopóki sam nie chciałem wstawić zdjęcia :D
0 Fajne! -
Wybaczcie mi proszę za małe zamieszanie spowodowane przygotowaniami (i urwaniem głowy) do ostatniej imprezy.
Zamknąłem temat konkursowy i wyleciało mi z głowy napisanie wyjaśnienia.
Mamy w planach inne, większe pomysły na konkursy, które chcemy dla Was zrealizować. Niedługo więcej informacji na ten temat :)
Co do samej idei fotek możemy zrobić osobny temat do ich wrzucania jeśli znajdą się chętni :)
0 Fajne! -
Bez konkursu, pewnie będzie mało chętnych... :) Czekamy na kolejne!
1 Fajne! -
Moznaby bylo ruszyc z tym konkursem raz jeszcze tylko w nieco innej formie bo z tygodnia na tydzien, szczegolnie na poczatku dzialania serwisu bylo malo osob spelniajacych wymagania a niewiele wiecej chetnych do brania udzialu w konkursie. Za jakis czas moze konkursik "Co udalo wam sie zdobyc przez pierwsze pol roku dzialania serwisu? Wiecej chetnych, wieksza konkurencja, ciekawsze zdjecia.
4 Fajne! -
Wiecej chetnych, wieksza konkurencja, ciekawsze zdjecia.
I lepsze nagrody ;)
Konkurs jest w drodze, ale jaki, kiedy i gdzie to nie mogę zdradzić.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo