Dyskusja do konkursu "Zrób zdjęcie zdobytych gier"
Temat ten przeznaczony jest do dyskusji w nawiązaniu do konkursu "Zrób zdjęcie zdobytych gier"
Jeśli macie pytania, uwagi lub sugestie - piszcie śmiało, odpowiemy na każde pytanie.
-
@mastahluc łobuzie :)
Zaglądnij do vip i oceń pomysł
0 Fajne! -
Za żadne skarby nie mogę wstawić tam zdjęcia - serwer napotkał nieoczekiwany błąd, error 500 :/
0 Fajne! -
@dawid2601 Możesz dokładniej opisać w jakiej sytuacji się to dzieje? Próbuje wywołać Twój błąd ale u mnie wszystko działa poprawnie. Jak duże próbujesz dodać zdjęcie, ile MB? Może jakiś format zły?
0 Fajne! -
@andreo.spc Po wstawieniu zdjęcia (jpg, 6,8 MB), klikam wyslij i albo nic się nie dzieje, albo pojawia się ten błąd, lecz rzadziej, głównie strona się odświeża, a komentarza nie ma.
0 Fajne! -
Za duży rozmiar pliku. Zmniejsz zdjęcie do max 3 MB i powinno przejść.
0 Fajne! -
@andreo.spc @mastahluc Wielki dzięki panowie. Zastanawiam się tylko jak to możliwe, że sam na to nie wpadłem.
0 Fajne! -
Tak tylko wspomnę, że otrzymałem już nagrodę z konkursu. Trafiły do mnie naprawdę bardzo praktyczne i fajne akcesoria, także zachęcam wszystkich do brania udziału, sam na pewno jeszcze niejednokrotnie spróbuję ;)
5 Fajne! -
Konkurs zakończony?
0 Fajne! -
Czy konkurs nadal jest aktywny?
0 Fajne! -
Konkurs jest cykliczny i trwa cały czas. Zwycięzcy są wybierani co 2 tydzień, o ile wyślą swoje zdjęcia.
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo