Akceptacja ofert/ transakcji
Witam.
O co tu chodzi z całym system otrzymywania i wysyłania ofert. Dostaję propozycję wymiany od kogoś i nie mogę jej akceptować, bo użytkownik nie ma konta premium czy tych śmiesznych doładowań. 2 dni dogaduję szczegóły, a gdy w końcu się decyduję nie mogę akceptować i wszystko przesuwa się o kolejne dni, bo sam osobiście muszę powiadomić kontrahenta o tym, żeby doładował konto, bo nie pyka zielony przycisk. Działa też w drugą stronę, a dokładniej nie działa. Uważam, że jest to system do poprawienia. Wymiengry.pl- zajmie Ci to z tydzień. Pozdrawiam serdecznie
-
@Laska @SFU666 Rzeczywiście proste, ale niepraktyczne. Nie możemy aż tak ograniczać ludzi, bo się wylogują i nie wrócą. Ile trwa doładowanie tych transakcji? Kilka sekund przecież. Poza tym sami byśmy sobie zamykali drogę do wymian, bo nawet byśmy nie wiedzieli, że ktoś jest zainteresowany naszą grą. Nie każdemu chce się pisać, szybciej jest kliknąć.
Komunikat zaproponowany przez @mck_nysa i wykonany przez @krowek wydaje się być idealnym kompromisem, wszyscy powinni być zadowoleni.
2 Fajne! -
@krowek bardzo fajne, cieszę się, że mój pomysł się przyjął i został błyskawicznie zrealizowany :)
1 Fajne! -
@mck_nysa Właśnie zaktualizowałem stronę o nowe komunikaty.
Również się cieszę, że piszecie o takich rzeczach ;) Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko jasne
2 Fajne! -
Dzięki za trafne sugestie @psch @mck_nysa i @Asamer . Po 1 dodatkowej transakcji wylądowało na Waszych kontach :)
3 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo