Akceptacja ofert/ transakcji
Witam.
O co tu chodzi z całym system otrzymywania i wysyłania ofert. Dostaję propozycję wymiany od kogoś i nie mogę jej akceptować, bo użytkownik nie ma konta premium czy tych śmiesznych doładowań. 2 dni dogaduję szczegóły, a gdy w końcu się decyduję nie mogę akceptować i wszystko przesuwa się o kolejne dni, bo sam osobiście muszę powiadomić kontrahenta o tym, żeby doładował konto, bo nie pyka zielony przycisk. Działa też w drugą stronę, a dokładniej nie działa. Uważam, że jest to system do poprawienia. Wymiengry.pl- zajmie Ci to z tydzień. Pozdrawiam serdecznie
-
To, że nie pilnujecie liczby transakcji to nie wina systemu tylko wasza.
Co chcesz poprawiać? Zablokować możliwość wysyłania ofert komuś kto nie wykupił premium?
0 Fajne! -
Hmm, może dobrym pomysłem byłoby umieszczenie gdzieś w widocznym miejscu informacji typu "otrzymałeś ofertę, doładuj transakcje" gdy już będziemy mieli wykorzystane wszystkie 🤔
1 Fajne! -
@mck_nysa W sumie niezły pomysł.
0 Fajne! -
@mck_nysa Dokładnie o to chodzi, żeby była jakaś widoczna informacja.
@Asamer Tu trzeba myśleć za innych, ale nie winię innych użytkowników za nie intuicyjny system.
1 Fajne! -
Ok, wdrożymy odpowiednie komunikaty. Dzięki
0 Fajne! -
Moim zdaniem powinno być tak nie masz doładowania nie możesz wysyłać ofert.
3 Fajne! -
@Laska I to jest najprostsze rozwiązanie.
0 Fajne! -
@Asamer Tak
0 Fajne! -
@SFU666 proste i praktyczne
1 Fajne! -
Słuchajcie, nowi użytkownicy nie są pewni czy dogadają się z innymi na wymiany, dlatego dobrze, aby mogli wysyłać oferty, jeszcze zanim kupią Premium. Obecnie jedną transakcje mają za free, więc jest ok, a potem mogą doładować transakcje dopiero jak już z kim się dogadają na kolejną wymianę.
Dodamy odpowiednie komunikaty na pasku pod menu, w szczegółach oferty oraz na listach otrzymanych i wysłanych ofert. Co o tym sądzicie?
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
6 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo