Zaśmiecania serwisu przez Januszy
Nie sądzicie że powinno się banować osoby które robią sobie profil firma?Bez sensu jest przeglądać co drugie ogłoszenie takiego skąpca 1987 co miał profil w poprzednim serwisie.Ceny w ogóle nie realne i nie potrzebnie zaśmieca setką ogłoszeń.
//andreo.spc: Każdą próbę łamania regulaminu (w tym prowadzenie przez Użytkownika "po kryjomu" sklepu/komisu z grami) zgłaszajcie proszę na zgloszenia@wymiengry.pl
-
Jest jakieś miejsce w którym można przestrzec przed "Januszami" ?
Chciałbym odradzić transakcje z gościem o nicku "gladiator9011" Facet niezweryfikowany, zero komentów. Koleś wystawił metro za 110 pln w opcji kup teraz i przez kilka dni zero odzewu.. w końcu po tygodniu odpisał na moją wiadomości, że wyśle tylko po wpłacie na konto gdzie zadeklarował wysyłkę za pobraniem. Ogólnie z korespondencji mam wrażenie, że to naciągacz, któremu wcale nie zależy na sprzedaży.. Straciłem tylko masę czasu na bałwana.. odradzam
0 Fajne! -
@Kurzynsky Dzięki za zgłoszenie, przyglądniemy się sprawie. Każdą próbę łamania regulaminu (w tym prowadzenie "po kryjomu" sklepów/komisów!) zgłaszajcie proszę na zgloszenia@wymiengry.pl.
Ograniczenie możliwości sprzedaży z opcją przedpłaty na konto bankowe dla osób bez zweryfikowanego ma na celu przede wszystkim ochronę interesów kupującego, a nie utrudnienie życia sprzedającym. Jeśli Twój kontrahent nie ma zweryfikowane go konta a żąda od Ciebie przedpłaty w formie zapłaty przelewem, zrezygnuj z transakcji. Taki delikwent sam po 2-3 nieudanych próbach w końcu zweryfikuje konto.. Nie pobieramy żadnych prowizji od sprzedaży gier. Drobna opłata 10zł (wspomagająca utrzymanie serwisu i potwierdzająca szczere zamiary) za możliwość sprzedaży 60 gier rocznie z opcją przelewu na konto a przykładowo sprzedaż 60 gier na allegro "za darmo" i zapłacenie od tego ok. 500 zł prowizji... Odpowiedź nasuwa się sama.
1 Fajne! -
Konto usunięte1554060402
I bardzo dobrze miło mi to słyszeć bo te bombardowe coś tam i inne kanalie do nich podobne co prowadzą sklepy tylko czekają za rogiem jakiego tu jelenia zanieść. A tu jeb że tak się wyrażę na tej stronie teraz jelenie są pod ochroną nikogo tu nie obrażając.
2 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo