Zamykany temat? Cenzura??

Lilka

1639638889

Dlaczego mój temat, został usunięty wraz z postami? 

Temat dotyczył sprzedaży Playstation 5. 

Nie naruszyłam żadnego regulaminu, mało tego.

Wystarczyło tylko wytknąć błąd moderacji, delikatną żartobliwą szpilkę i cyk nie ma już tematu. 

Chyba naruszyłam czyjeś ego. 

Zastanawiam się teraz, czy i teraz ten temat zostanie usunięty. 

Ale hej!

Możecie być spokojni, opiszę wasze praktyki na swoim blogu i innym dużym portalu z grami, gdzie jestem stałą użytkowniczką :) 

Nie rozumiem tego, w taki sposób tracicie nowych użytkowników i będę robiła chyba teraz więcej screenów.

Takie wasze praktyki, to strasznie słabe jest. 

No, troszku się pożaliłam bo nie znoszę tego. Takim sposobem dołączacie do cenzuralnych stron i portali na mojej liście. 

Szkoda, trzeba chyba bardziej się przyjżeć kogo zatrudniacie, ale co ja tam wiem. 

Przecież jak to słyszałam jestem randomem z internetu :)

•  
    1639679704

Kurtyna ;)

0 Fajne!
  •  
    konewko Elite Vip
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Hero

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

WymieńGry.pl Ranga Tester

1639684855

@mrsolo mnie nie interesuje czy ktoś się tym przejmie czy nie. Wystarczy umieć czytać, co robić można, a czego nie. Jak ktoś jest głąbem i będzie nadal to robić, to jego problem, że potem zapukają smutni panowie.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry