Zamykany temat? Cenzura??
Dlaczego mój temat, został usunięty wraz z postami?
Temat dotyczył sprzedaży Playstation 5.
Nie naruszyłam żadnego regulaminu, mało tego.
Wystarczyło tylko wytknąć błąd moderacji, delikatną żartobliwą szpilkę i cyk nie ma już tematu.
Chyba naruszyłam czyjeś ego.
Zastanawiam się teraz, czy i teraz ten temat zostanie usunięty.
Ale hej!
Możecie być spokojni, opiszę wasze praktyki na swoim blogu i innym dużym portalu z grami, gdzie jestem stałą użytkowniczką :)
Nie rozumiem tego, w taki sposób tracicie nowych użytkowników i będę robiła chyba teraz więcej screenów.
Takie wasze praktyki, to strasznie słabe jest.
No, troszku się pożaliłam bo nie znoszę tego. Takim sposobem dołączacie do cenzuralnych stron i portali na mojej liście.
Szkoda, trzeba chyba bardziej się przyjżeć kogo zatrudniacie, ale co ja tam wiem.
Przecież jak to słyszałam jestem randomem z internetu :)
-
@mastahluc poszedl bym z taka osoba na wiadomosco prywatne jezeli bym by zainteresowany i dogadal sie na bezpoeczna wysylke lub odbior a nie gadal na prawo o lewo na forum ze to moze byc scam
0 Fajne! -
No ja bym nawet dialogu nie rozpoczął bo bezpieczne sposoby zostały już wykluczone. Lepiej dmuchać na zimne niż smarować sparzone.
2 Fajne! -
Już któryś raz przeglądając artykuły na PPE znajdywałem po Avkach ludzi z tego forum i patrzcie.
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
może serio nie jest to SCAM ? sam mieszkam w Gdańsku więc mógłbym sprawdzić rzetelność takiej konsoli dla kogoś, jeśli byłby zainteresowany :)
Jestem na forum już długo i mam sporo wymian więc chyba jestem rzetelny :D1 Fajne! -
No jak pisałem wcześniej - to nie my mamy szukać rzetelności sprzedającego, a on ma nam ją zapewnić :)
Z resztą pomimo powyższego - nadal nic nie stoi na przeszkodzie żeby kogoś wycyganić. Odbiór osobisty wychodzi najlepiej. Przy wysyłce - koniecznie jakakolwiek forma transakcji, a w popularnych serwisach mamy jakieś tam poczucie bezpieczeństwa.
2 Fajne! -
>opiszę wasze praktyki na swoim blogu i innym dużym portalu z grami, gdzie jestem stałą użytkowniczką :)
To jest szantaż i to podpada pod kodeks karny, gdybyś nie była świadoma tego.
0 Fajne! -
@konewko jaki szantaz kazdymoze opisywac co chce 🤣🤣
2 Fajne! -
No właśnie, ale każde napisane zdanie można podciągnąć pod odpowiedzialność karną. Tzw. Czarny PR.
0 Fajne! -
@konewko ta koze przepisz caly kodeks karny tutaj i licz ze ktos sie tym przejmie ze lamie prawo
3 Fajne! -
Przyjżeć mnie tak zabolało,że już nikomu nie zaufam na tym portalu :(
1 Fajne! -
Dostałem odpowiedź od allegro w sprawie ograniczeń wystawiania na nowych kontach, a w szczególności PS5:
Dziękuję Panu za cierpliwość. Na Allegro nie ma takiego ograniczenia. Ewentualnie możemy poprosić o przesłanie zdjęcia tego towaru, ale na pewno nie ma blokady na wystawienie go 😊
1 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo