Zamknięcie konta

Konto usunięte

Konto usunięte

1676314200

Witam 

Chciałem zapytać w jaki sposób mogę zamknąć konto. 

Nie widzę nigdzie takiej opcji 

•  
    1676315292

@Guzior Hejka.

Można dowiedzieć się czemu taka decyzja?

1 Fajne!
  •  
    Konto usunięte
    Konto usunięte
    1676317404

@malik123 ogólnie wolę wymieniać gry w stacjonarnych sklepach. Tak wiem jestem starej daty

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2019

WymieńGry.pl Ranga Born to be a Player

WymieńGry.pl Ranga UEK GS 2022

1676320067

@Guzior Przykro nam, że chcesz opuścić WG. Oczywiście szanujemy Twoją decyzję i liczymy, że jeszcze kiedyś przekonasz się do wymiany gier bezpośrednio z graczami w sieci (dzięki czemu Twoje gry nie tracą wartości tak jak w przypadku wymiany w sklepie/komisie).
    Stale rozwijamy WymieńGry.pl więc zachęcamy do zaglądnięcia za jakiś czas i sprawdzenia nowości :)
    Napisz do nas maila z taką prośbą na adres konto@wymiengry.pl z adresu e-mail przypisanego do swojego konta w serwisie.

2 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Supporter Bronze

1676454208

To, że woli wymieniać gry w sklepach nie znaczy, że nie warto mieć konta z historią tutaj :)

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry