Zakładka "Poszukiwane gry"
Jak uzupełnić, czy istnieje? Gdzie znajdę, czy zostanie dodana?
-
@Roger Wchodzisz w Mój Profil -> Biblioteka Gier. Możesz też wyszukać dany tytuł w wyszukiwarce i dodać go bezpośrednio z karty gry.
2 Fajne! -
@sullivan_1989 - Dzięki!
0 Fajne! -
Nie zauważyłem by była kategoria posiadane gry, czy może przeoczyłem?
0 Fajne! -
@Dopit Nie przeoczyłeś. Póki co są zakładki "szukam" i "nie chcę". W niedługim czasie pojawi się też zakładka kolekcja/moje gry.
0 Fajne! -
Podłączę się pod temat. Jeszcze na GT w trakcie dyskusji była propozycja wyszukiwania gier na podstawie promienia iluś km od danej miejscowości. Będzie to wprowadzone? Może chociaż wyszukiwanie po województwie dodacie? Wklepywanie konkretnego miasta niekoniecznie może zadziałać.
0 Fajne! -
Jeśli chodzi o poszukiwane gry, to fajnie gdyby pojawiła się możliwość sprawdzenia kto szuka danej gry. Być może jest ale ja tego nie widzę. Łatwiej by było znaleźć chętnego na wymianę akurat tej gry.
I trochę inny temat. Niech nie będzie możliwości reklamowania swoich ogłoszeń na forum, bo moim zdaniem zrobi się burdel jak na GT.
0 Fajne! -
@vaGRAnt będzie wyszukiwanie po województwie
@SpY_Enn na kracie danej gry będzie lista osób posiadających i poszukujących dany tytuł, do tego na kokpicie będzie lista tylko dopasowań (wszystkie wymienione opcje już niebawem)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo