Zagraniczny kod do sklepu

Jakubowski

1710875852

Cześć, na pewno ktoś wie i pomoże. Mianowicie chodzi o to czy jak kupię kod na dodanie gry do biblioteki działający tylko na koncie przypisanym do innego kraju, czy będę w stanie zagrać w dana grę na swoim koncie i zdobywać trofea normalnie? Czy przez to że konto jest w Polsce to nie będzie takiej możliwości (nie wiem czy wyraziłem się jasno ale chodzi o to że dodam na zagranicznym koncie)

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1710928535

To kupujesz KOD czy KONTO z grą cyfrową? 
    Jeśli sam KOD to przecież wykorzystujesz go na swoim koncie.

1 Fajne!
  •  
    1711011903

@kenny2612 kupuje kod, ale kod nie działa na kontach przypisanych do Europy, tylko Japonia więc żeby dodać grę do biblioteki musiał bym założyć konto nowe i podać region Japonia, i właśnie nie wiem czy wtedy gra będzie działać tylko na tym japońskim koncie czy na wszystkich, bo zależy mi na trofeach a nie samej rozgrywce 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1711034141

To załóż konto regionem na Japonię lub zmień region na swoim koncie i użyj kod. W razie drugiego konta możesz uruchomić grę z japońskiego i przelogowac się na swoje konto

2 Fajne!
  •  
    1711083530

@kenny2612 dzięki!

1 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry