Wiedźmin 3. PS5.

neKu

1645104881

Hej,
Czy są jakieś nowe informacje odnośnie updatu Wiedźmina 3 do wersji PS5?
Wraz z ostatnim updatem do cyberpanka nic nie wyskoczyło? Może coś przeoczyłem, czy redzi coś mówili ?

•  
    Odznaki:

WymieńGry.pl Ranga Zasłużony

1645105841

@neKu 2 kwartał 2022. w 1 miał być CP update i wyszło więc teraz okres kwiecień - czerwiec będzie W3

1 Fajne!
  •  
    1645113892

Jezeli ten update na ps5 bedzie wygladal tak jak aktualizacja Cyberpunka to ja podziekuje. Tak naprawde nie widze zadnej roznicy w grafice czy plynnosci. Jezeli przez tak dlugi czas robili ta aktualizacje nie poprawiajaca w zasadzie nic to nie mam juz zadnych oczekiwan wzgledem wiedzmina. 

0 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1645116041

@spoko no nie wiem, dla mnie jednak RT choć nie wybitny + więcej NPCow i bardziej różnorodni to jest znacząca różnica :) nie obiecywałem sobie zaraz innej gry ale taka w która chętnie zagram raz jeszcze i dostałem :)

0 Fajne!
  •  
    1645119061

@kenny2612 wiec to chyba zalezy od tego co kto oczekuje :) ja np nie rozumiem fenomenu RT, dla mnie to taki bajer na pare minut zeby sobie na te odbicia popatrzec, a jezeli RT ma byc kosztem gry w 30 fps to juz kompletnie to do mnie nie trafia. Boli to ze ta generacja jest generacja kompromisow, albo 4k RT i 30 fps albo 60 klatek bez RT i w nizszej rozdzielczosci. Oczywiscie nie zawsze ale jednak szkoda :) Dla mnie przykladem tego jak powinno sie robic aktualizacje jest God of War. 4k jak zyleta i 60 fps i mi nic wiecej nie jest potrzebne :) 

3 Fajne!
  •  
    Odznaki:

1645125758

@spoko racja w 100%! Też oczekuję od obecnej generacji braku wyboru i trochę martwi mnie to przyszłościowo skoro już teraz są schody.

Dla mnie jedynym rozwiązaniem jest produkowanie tytułów już tylko na XSX/S oraz PS5 lecz jak wiadomo użytkowników starych konsol jest jeszcze sporo a za tym idą pieniążki :) 

0 Fajne!
  •  
    1645212289

https://www.youtube.com/watch?v=2hv108IxnJI   polecam film do sprawdzenia odnośnie aktualizacji cybera.

0 Fajne!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo

Wysyłaj szybciej i taniej

Wszystkie przesyłki w jednym miejscu. Sprawnie i elegancko zarządzaj paczkami jak na gracza przystało! Sprawdź co dla Ciebie mamy.

Sprawdzam!
Wbijaj do nowej grupy
Ostatnio na blogu
Nadchodzące premiery gier (18–22 listopada 2024)
19 listopada 2024

Od taktycznych starć po futurystyczne przygody – w tym tygodniu każdy znajdzie coś dla siebie. Sprawdź pełną listę tytułów i dowiedz się, na co warto czekać!

Warto wiedzieć
Jak zapakować i wysłać gry?
24 marca 2019

Pakowanie gier do wysyłki jest bardzo ważnym elementem transakcji. Nieprawidłowo zapakowana gra..

Do góry