Widok forum, nowych tematów.
Mam małą sugestie co do wyświetlania nowych tematów lub odpowiedzieć w danym temacie ma forum, aczkolwiek teraz nie widać, że jest jakiś nowy post lub odpowiedz procz tego, że się licznik postów zwiększył co nie jest też wyraźne ( nie musi ). Na wszelkiego rodzaju forach występuje zwykłe pogrubienie tematu lub coś w tym stylu i juz jest to bardziej intuicyjne.
2 mała sprawa to korzystając z telefonu strasznie nie wygodny jest powrót do poprzedniego forum/kategorii, ja osobiście załączam ponownie forum z belki bo jest dla mnie szybciej niż szukanie małej linijki z nazwą forum żeby kliknac, a wystarczy przycisk "powróć". Nie wiem jak to wygląda ze strony komputera gdyż na tą chwilę nie korzystam :)
Ps. Sory za ewentualne błędy i literówki, pisze z porrzaskanego telefonu :D
-
Dzięki @ocebe za feedback :)
Bardzo fajny pomysł z pogrubieniem, zapisuję go na liście usprawnień. Zobaczymy co nasz programista Damian powie na to :-)
Przycisk powrotu wrzucam zatem do priorytetów, powinien pojawić się w następnej aktualizacji.
0 Fajne! -
jest też błąd w profilu odnośnie aktywności użytkownika. na forum było też coś takiego, ale widzę, że już poprawione.
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
0 Fajne! -
jednak na forum dalej to samo. o ile jest minutę temu i 2 minuty temu to już jest za 3 minuty
(Zaloguj się żeby zobaczyć zdjęcia)
0 Fajne!
Zaloguj się aby napisać odpowiedź
lub załóż konto za darmo